Share |

Hlasujte pro nejlepší merch a přijďte se přesvědčit, že v něm kapely umějí chodit

V neděli ve večerních hodinách odstartovalo hlasování do Megaton Fashion Show 2014 – soutěže o nejlepší hudební design.
Veřejnost má již pošesté možnost rozhodnout o tom, který český interpret či interpretka se může chlubit nejpovedenějším bookletem, plakátem a merchem uplynulého roku.
Hlasovat je možné do pondělí 19. ledna do osmi hodin večer na facebookové stránce občanského sdružení Megaton Production (facebook.com/megatonproduction).
Veškeré podrobnosti a podmínky hlasování naleznete tamtéž.
 
Vedle tradičního hlasování fanoušků zařadily pořadatelky letos jako novinku cenu poroty. Nejlepší výtvarný počin české hudební scény vybere pětičlenný tým – Tereza Maxová, Milan Cais a designer Jan Plecháč. Dále zástupce společnosti Merchou a kytary.cz. Zatímco veřejnost tradičně rozhodne v kategoriích nejlepší booklet, plakát a merchandise, z hlasování odborné poroty vzejde jeden vítězný návrh napříč kategoriemi. 
 
Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne v pražském Lucerna Music Baru ve čtvrtek 22. ledna. Vítězové získají cenu ve tvaru bombičky, kterou pro letošní ročník vytvořil sochař Lukáš Rais. 
Při této příležitosti se návštěvníci také stanou svědky hned dvou premiérových vystoupení nových projektů zavedených jmen české hudební scény. Svou novou kapelu 
S M R T I S L A V představí Tuzex (Sunshine, SuperTuzexBros) spolu s Jakubem Zachovalem (Lus3, StB), Tomášem Jungvirtem (Landmine Spring, FlyFlyFly, StB) a Michalem Machem (The Airbags, City Lights) a projekt Nostromo poprvé na pódiu provětrá Dan Kurz (Atari Terror, Kurtizány z 25. Avenue). Jako host se v akustickém setu předvede kapela zakázanÝovoce. Ta se ten večer na pódiu objeví hned několikrát. Fanoušci si je budou moct vychutnat také jako modely při tradiční módní přehlídce, na které muzikanti předvádějí svůj kapelový merch. Dalšími tvářemi této zábavné podívané budou kapely Mandrage, Atari Terror, Fast Food Orchestra, the.switch, Nežfaleš nebo pořadatelé festivalu Mighty Sounds. Stejně jako vloni bude průvodcem večera Jan Kunze (frontman Kofe-In). 
 
Celá akce má zároveň charitativní charakter. Capoeiru přímo na místě předvedou děti, které skrz projekt Bojovat srdcem obdrží výtěžek z dobrovolného vstupného a charitativní dražby hudebních nástrojů. V nabídce budou originální artefakty, pomalované pro účel Megaton Fashion Show kapelami Tři sestry, Mandrage, zakázanÝovoce, Walk Choc Ice, Vanessa, zpěvákem Davidem Kollerem a tatérem Dankem ze studia Inkoust Tattoo.

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.