Share |

Dior předvedl kolekci Pre-Fall 2014. Byli jsme se na to kouknout

Aby se překlenul čas mezi hlavními Fashion Weeky na podzim a na jaře a ukojili se nenasytní novináři s klienty a nákupčími, mnoho značek představuje v lednu kolekce Pre-Fall. Jsou menší a méně honosné než hlavní pret-a-porter, ale právě díky své nositelnosti jsou čím dál více populární. Často se k těmto kolekcím pouze vypustí oficiální lookbook s modely a nějaké video nebo jiné promo materiály, místo nákladného zařizování oficiální módní přehlídky.
 
Ve čtvrtek 12. června se v butiku Dior v Pařížské ulici konalo předvedení kolekce Pre-Fall pro letošní rok. Byli jsme mezi vybranou společností, kterou na akci Dior pozval, a potěšeně jsme si prohlíželi luxusní šatky:)
 V krásném prostředí obchodu bylo možno prohlédnout si velmi zblízka většinu modelů, které visely úhledně podél stěn. Poté oblečení představily dvě modelky a tak se všichni přítomní přesvědčili o tom, jak krásně tyto oděvy vypadají na postavě.
 
Raf Simons se při tvorbě kolekce inspiroval rodnou Belgií a motiv s belgickou krajinou se objevil na mnoha šatech. Květinové potisky zdobily i boty a inspirovaly překrásné korálkové výšivky. Propojení denního a večerního oblečení s prvky couture kolekce jsou zde velmi patrné a působí svěže. Díky vzájemné variabilitě lze mnoho kusů vrstvit a kombinovat. Vedle černé, červené a bledě modré se objevuje na detailech výrazná oranžová, která dodává jednotlivým kusům velmi moderní look. Tahle svižná kolekce nás potěšila!

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.