Share |

Levis + Nike = Skateboardová kolekce

foto: Levis

Levis + Nike spojili slíly a přišli s novou skate kolekcí.

 

V roce 1873 patentoval Levi Strauss první denimové kalhoty zpevněné cvočky. Forma odpovídá funkci – tak začala revoluce v nadčasovém designu. O sto let později založili Bill Bowerman a Phil Knight značku Nike a díky jejich zapálení pro sport byla zahájena jiná, nekonečná éra inovací.
A stejná filosofie – vytvářet produkty s jasným cílem – spojila obě značky, aby v souladu se svým dědictvím a kvalitním zpracováním představily denim pro světové výkony: 511TM Skateboarding Collection.

Džíny mají populární skinny střih a využívají inovativní technologie zpracování látek Nike, díky nimž jsou lehčí, pevnější a pohodlnější. Budou k dostání v několika barvách a povrchových úpravách. Součástí kolekce je i skateboardová džíska a speciální edice bot navržená
a signovaná Omarem Salazarem ze skateboardového týmu Nike.

První část kolekce je k dostání ve vybraných skateshopech (seznam nejdete na http://eu.levi.com/en_GB/nikexlevis?&CAMP=FB070312UK&csmmid=fb070312UK), druhá část bude v prodeji od 1. srpna také na eu.levi.com.

Podívejte se, jak to v nové kolekci rozjel Omar Salazar ze skatebordového Nike týmu – www.youtube.com/watch?v=5whzPDToge4

www.levi.com www.facebook.com/levis


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.