Share |

Víme, co se bude dít na Prague Fashion Weekendu 2012

foto: pořadatel

Prague Fashion Weekend 2012 prozradil zahraniční hosty i doprovodný program:
 
Prague Fashion Weekend 2012 - zahraniční host

Jako speciální host z Mercedes-Benz Fashion Week Berlin se představí talentovaný návrhář Marcel Ostertag. Marcel svou poslední módní show naprosto uchvátil diváky v Berlíně, přijďte se podívat, proč tomu tak bylo.

Více informací o Marcelovi naleznete na webových stránkách http://www.marcelostertag.com/

PFW 2012 - doprovodný program

Společnost VS brands, zastupující u nás značky Fendi a Cavalli, přiváží do České republiky pana Giorgio Ballerini, obchodního ředitele firmy ISA SPA, která je mj. spolumajitelem Fendi Silk. Již více jak 17 let vyrábí textil accessories pro Louis Vuitton, především všechny limitované kolekce. Společnost ISA SPA dále spolupracuje se značkami Chanel, Dior, Roberto Cavalli, Gucci, Marc Jacobs, Giorgio Armani, Kenzo. Giorgio Ballerini povede Fashion Talk ve čtvrtek 13. 9. 2012 od 14 h v hotelu Augustine Rocco Forte.

Další Fashion Talk, tentokrát na téma „Česká móda posledních sta let“, povede PhDr. Helena Jarošová.

V průběhu celého víkendu otevře brány široké veřejnosti PFW Fashion showroom, umístěný v Salmovském paláci na Hradčanském náměstí. Kromě prodejní galerie českých a slovenských módních návrhářů nabídne i fotografickou výstavu Jana Grombiříka, video room s projekcí krátkých módních filmů a instalace kolekcí Radky Kubkové a Ivany Kaňovské.

Více na http://www.fashionweekend.cz/ 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.