Share |

Prague Fashion Weekend 2012 bude probíhat na Hradčanském náměstí

repro k akci

Prestižní lokalitu, přehlídky českých návrhářů i luxusních značek, inspirativní atmosféru a mezinárodní přesah - to vše slibuje letošní Prague Fashion Weekend

PFW se bude konat na Hradčanském náměstí ve dnech 12. – 16. září 2012.

Fashion stan, jak jej známe ze světových fashion weeků, bude umístěn přímo na Hradčanském náměstí u vstupu na Pražský hrad. Kolekce designérů budou kromě hlavního mola prezentovány také v prostoru FASHION SHOWROOMU. Svou účast na akci potvrdilo již více než 20 českých módních designérů a značek.

Letošní Prague Fashion Weekend představí například aktuální kolekce návrhářů Petry Balvínové, Evy Brzákové, Kateřiny Geislerové, Hany Havelkové, Zdeňky Imreczeové, Taťány Kovaříkové, Zuzany Kubíčkové, Radky Kubkové, Jakuba Polanky, Natálie Steklové, Hany Stocklassové, Mirky Talavaškové, Zuzany Veselé, Lady Vyvialové a značek BLAŽEK, Karen Millen, La Perla, Pietro Filipi, S.Oliver a dalších. Ostatní značky, doprovodné akce a detailní programové schéma představíme v průběhu srpna.

„Velmi si vážíme zájmu a důvěry českých módních návrhářů, který nám potvrzuje, že naše vize je správná. Naším cílem je vytvořit stabilní platformu pro propojení návrhářů, obchodníků a konečných zákazníků, zprostředkovat nový, atraktivní úhel pohledu na módu. Z tohoto propojení mohou těžit všichni zúčastnění a v konečném důsledku i celá Česká republika“, uvádí Janina Šlemínová, ředitelka projektu.

PFW se bude konat na prestižní adrese Hradčanské náměstí, Praha 1. Lokalita je pro nás a pro reprezentaci Prahy a České republiky natolik zásadní, že vedla i ke změně původně oznámeného termínu konání akce. Fashion stan bude mít kapacitu 600 míst, dále poskytne prostor pro komunikační zónu „ fashion lounge“ a samozřejmě profesionální přehlídkové zázemí. Odpovídá tak parametrům fashion weeků konajících se v ostatních světových metropolích.

Kromě módních přehlídek se připravuje množství doprovodných aktivit jako jsou fashion talks, workshopy, výstavy a další akce.
 

http://www.praguefashionweekend.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.