Share |

Prague Fashion Weekend ladí program

Klára Vytisková / foto pořadatel

Prague Fashion Weekend 2011 od 24. do 25. září představí  kolekce z dílen českých i zahraničních návrhářů a boutiques, včetně sobotní hvězdné Gala Fashion Show francouzské značky NINA RICCI by Obsession. Svůj prostor v unikátní módní aréně ovšem dostanou i mladí talentovaní designéři, právě jim je určen druhý ročník soutěže New Fresh Style.
V každém dni Prague Fashion Weekendu jsou na programu dva bloky přehlídek - v sobotu se představí modely od domácích a zahraničních návrhářů, v neděli pak vybrané modely značek sídlících v Pařížské ulici a okolí.
Sobotní večer je vyhrazen pro přehlídku světové módní značky, která je zatím překvapením.
Celý víkend pak v neděli odpoledne završí závěrečné defilé. Tato akce dává příležitost také novým talentům - mohou se zviditelnit prostřednictvím soutěže New Fresh Style hodnocené odbornou porotou. Samozřejmostí je také bohatý, komponovaný doprovodný program propojený s módou, DJ doprovod a prezentační akce ve vybraných buticích v Pařížské a okolí s prodlouženou otevírací dobou. Na sobotní večer je přichystána taneční párty pro účastníky, média a partnery v restaurantu Bílkova 13.
V neděli po závěrečném defilé proběhne garden party v Kempinski Hotel Prague – Kempinski hotely podporují mladé designéry, proto se zde představí i vítěz soutěže New Fresh Style. Akci bude moderovat Klára Vytisková.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.