Share |

V pátek je další Bounce! Bounce! v Chapeau / Brno (v) Praze!

artwork: Ican Harem

† † † BOUNCE! BOUNCE! † † †

Keep it simple. Bez zbytečnejch keců a dlouhýho představování, květnový pokračování klasický noci BOUNCE! BOUNCE! v Chapeau Rouge je tady. Opět tři patra za osm pětek. Tentokrát důvodně a programově s podtitulem BRNO (V) PRAZE. Proč?!

UNDERGROUND STAGE:

VOODOOYOUDO (live)
Představovat tuhle kapelu by snad bylo i trapný. 80's a 90's, noise, honey pop, shoegaze, trochu punk, ale když žanrový skatule prostě selžou, je to jedna z nejvíc uvěřitelnejch českejch kapel s moderním zvukem, co zní kosmopolitně a dá se poslouchat i se na ní koukat.
http://www.voodooyoudo.cz/
http://bandzone.cz/voodooyoudo

NANO (live)
Noir indie-pop. Skrytej flitr metropole. Nekomplikovaný, chytlavý, chytrý a bez přetvářky. Plus půvabná Marquet za mikrofonem. Cinematická kapela se sex-appealem. Must see!
Pro Nano bude tenhle koncert speciální ještě z jednoho důvodu. Budou na něm totiž křtít prvni singl Faster Than Love z připravovaný debutový desky, která by měla vyjít v září. B-side singlu na desce vůbec nebude, takže vy budete mít možnost ho v striktně limitovaným množství koupit exkluzivně na Bounce! Bounce! Jo, takhle se hajpuje buzz :)

http://bandzone.cz/nano

ELECTRONIC BITCHES DJS (set)
Funk Halen/Trick/Ibe. Brněnský legendy electro scény. Tohle bude velká zábava! 
http://www.electronicbitchesdjs.com/

ED BASS klasicky na horním baru. 
http://www.facebook.com/DJEdBass/timeline

KAY AND TVZEX ALL NIGHT RIOT SET/2ND FLOOR
http://www.facebook.com/kaytuzex

Protože nás baví spolupracovat s různejma lidma 'all over the globe', po Andrew Tremblay, kterej dělá vizuály pro Sex Cult, Designer Drugs, Monolith, Deathface a další, se nám podařilo adoptovat další talent. Ican Harem je z Jakarty, člen streetartovýho gangu, skejťák, death metal karaoke freak. Jeho věci jsou geniální a dělal pro nás květnový posters, který budeme postupně zveřejnovat!

http://www.cangkangserigala.blogspot.com/

YEAH! :)

FB událost ZDE
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.