Share |

Tipy na dárky 2017, díl 3.

foto Deerkerol

Každý čtvrtek až do Vánoc pro vás přineseme novou várku vánočních tipů. Tahle rubrika si získala už před několika lety velkou oblibu, takže se budeme snažit v celkem 7 dílech přinést spoustu dobrých tipů na levné i nákladnější věci.
-
:: Ponožky od babičky - ručně pletené ponožky od babiček, případně tradiční vestička. Prodává Elpida zde a koupí pomůžete seniorkám.
 
:: Květinová kuchařka. Jezte kytky a jezte je chytře! Býlí a kvítí na vaření i dekoraci - kniha k mání tady. Na eshopu Kokozy najdete i další skvělé dárky.
 
 

:: MATT & NAT, to jsou veganské tašky, kabelky, kabely, peněženky nebo třeba taška na jógu, ceny od 1078 za malou taštičku až po 4120 Kč. Pár tipů:

pro ni https://www.urbanlux.cz/france.html?main_att_id=211&main_att_value=2954 a pro něj https://www.urbanlux.cz/kowloon.html?main_att_id=211&main_att_value=2960#next
 

::  Karetní hra s motivy postav a událostí oblíbeného komixu Opráski sčeskí historjeopravdu zahýbá dějinami. Ve hře bojuješ o události z české historie. V ruce máš postavy, které vykládáš do svého týmu a nejsilnější z týmů vyhrává. Hru vyhrává hráč, který jako první získá tři karty událostí, třeba SametofkuBíllou horu nebo Defeneztraci
https://www.grada.cz/opraski-sceski-historje-karetni-hra-9953
 
:: Panák bez alkoholu. Samurai shot už je na českém trhu dva roky (psali jsme zde) a přichází průběžně s novými příchutěmi. Hořký silmý koncentrát vás nakopne, ale čistě přírodní silou.
 
:: Sušák na ovoce! Pokud mají vaše děti rády jablečné křížaly nebo jiné sušené ovoce, není nic lepšího mít své domácí. Vypěstovat nebo koupit dobré ovoce, bylinky, ale i houby můžeme docela jednoduše. Ale usušit je tak, aby byly správně suché, ale šťavnatě, aby neshnily… to už je těžší. SENCOR přiváží na trh novou sušičku ovoce s digitálním displejem. Sušička SFH 4235 s 5 sušícími podnosy, LED podsvíceným displejem, nastavitelnou teplotou 40 – 70 °C, s možností odloženého vypnutí je dostupná za cenu 805 Kč.

:: Nové pleťové masky nabité mořskými řasami od Lush. Existují v několika variantách, všechny jsou zdravé a přírodní - více píšeme tady.
 
:: Kvalitní čaj. Nemyslíme chemicky ovoněný nudný ibišek, ale výtečné čaje, které se od produkce dostupné v supermarketech obrovsky liší. Tušíte, že by obdarovaný mohl ocenit nějaký lepčí čaj, než je to, co denně pije z pytlíku? Nechte si poradit dobré řaje "pro začátečníky" a kupte něco, co je zdravé a kvalitní. Dobré obchody jako třeba Klásek Tea nebo Amana vám poradí, můžete také zkusit Dobrou čajovnu a nebo Teegschwendner. Nejste-li si přece jen jisti, který čaj vybrat, v prodejnách dostanete i krásné konvičky, misky, šálky a další příslušenství. 
 
:: Nejnovější merch od Roxy - Techno je všechno a DnB trička + doplňky. Jde o samostatnou novou značku Going Underground. Koukněte se na http://shop.roxy.cz/cs/. Náš tip: Stylové černé špunty do uší (50 Kč).
 
:: Voucher na ušití košile, nybo třeba pyžama od črské firmy Peter James Proud. Nechte obdarovaného, ať si vybere sřih i materiál!
 
:: H2O a tajná vodní mise. Dobrodružná kniha pro chytré děti: www.protisedi.cz/article/knizni-novinka-h2o-tajna-vodni-mise
 

:: Dokonale prostá kabelka klasických tvarů nebo třeba krásná bílá košile od Timoure et group. Česká značka zaměřená na kvalitní, nadčasové oblečení nikdy nezklame.
 
::  Color-smart denní hydratační krém WASO by Shiseido - novinka s SPF 30, která se umí přizpůsobit tónu pleti. Lehký projasňující krém pro smíšenou pleť s lehkou pigmentací, která mění barvu pod pleti a obsahuje výražek z mrkve. Doporučená cena: 1270 Kč.
:: Za férové banány! Sváteční tabuli bez mísy exotického ovoce si už těžko dokážeme představit. Ať už  si zdobíte stůl banány, ananasem nebo třeba mangem či kokosem, zkuste se zamyslet, kde je letos zakoupíte. Pořízením fairtradového ovoce podpoříte malé zemědělce v různých částech světa. www.zaferovebanany.cz

 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.