Share |

Tipy na dárky 2017, díl 2.

foto Deerkerol

Každý čtvrtek až do Vánoc pro vás přineseme novou várku vánočních tipů. Tahle rubrika si získala už před několika lety velkou oblibu, takže se budeme snažit v celkem 7 dílech přinést spoustu dobrých tipů na levné i nákladnější věci. Letos máme více jedlých dárků, ale třeba taky bezdrátové reproduktory.
-
:: Nemléko na Vánoce potěší své příznivce limitovanou příchutí. Limitovaná vánoční edice Nemléka Vás zahřeje v chladných zimních měsících. Užijte si mandlové mléko s příchutí chai spice, které je výborné za studena, ale když se ohřeje, přispěje k té pravé sváteční atmosféře. Vánoční příchuť bude k dostání od konce listopadu ve všech stávajících prodejnách a na rohlik.cz. Více na www.nemleko.cz
 
:: Hledáte tip na skvělé klenotnictví? V Beny se vám bude věnovat poradce, který vám pomůže vybrat ten nejlepší šperk nebo hodinky pro vaše milé. Více si přečtěte tady!
 
:: Gurmánské delikatesy nebo výživný oběd z Delmartu! Kvalitní jídlo zdarma udělá radost nejen na Vánoce. Věnujte svým nejbližším dárkový poukaz Delmart, který lze využít na celý sortiment supermarketu včetně nabídky bistra. Na vánoční sezonu chystá Delmart také dárkové koše s lahůdkami nejen z Itálie: dále široký výběr vín včetně oblíbeného portského či různé druhy oříšků, vlastní vánočky i cukroví, které ozdobí Vaši sváteční tabuli. Dárkový poukaz v hodnotě 200 Kč lze zakoupit v každé prodejně Delmart. Dárkové koše je možné zakoupit za 990 Kč a 1990 Kč. Více na www.delmart.cz
 
:: Poukaz na výtvarný semestrální kurz nebo několikahodinový workshop v ateliéru Malování kreslení. Můžeme jen doporučit - pedagogové, zpravidla z řad mladých výtvarníků, umějí nejen malovat, ale i učit! Co Vás s naší dárkovou poukázkou čeká? Strávíte čas v příjemném uměleckém prostředí výtvarného ateliéru, přijdete do styku s mnoha zajímavými lidmi – profesionálními výtvarnými umělci, akademickými malíři, sochaři a designery… Více zde: http://www.malovanikresleni.cz/vanocni-darek/
 
:: Veselé ponožky Happy Socks, jsou tu stále nové a nové:) Vyberte buď přímo vánoční balíček za 839 korun: https://www.urbanlux.cz/xmas08-7001.html nebo třeba něco z edice s motivy známými od Beatles, dárková krabička nebo i bez ní, 279 korun: https://www.urbanlux.cz/znacky/filtr/happy_socks/the_beatles.html

 

:: Chlupaté bačkory nejen na vánoční čas za 199-299 Kč. Růžové a šedé, sladěn de župany a pyžamy - lehce dekadentní a lehce ujeté:). Najdete v obchodech F&F v nákupních centrech. 

 

:: A chlupy, co pomáhají. Tradiční plyšoví charitativní medvídci budou v síti parfumerií Marionnaud k dostání od 6. listopadu až do Štědrého dne, letos pomohou Mamma Help. Tato organizac epomáhá ženám s rakovinou prsu a za každého medvídka dostane 200 korun.

 

:: Kuchařské knihy. Možná ještě neznáte ty od cukrářky Ivety Fabešové. Slavnostní pečení s Ivetou (149 korun)  vás provede 70 Ivetinými oblíbenými recepty, doplněnými o lákavé fotografie všech sladkostí, zasvěcenými radami, podrobnými postupy a autorčinými postřehy. Přímo na Vánoce je zaměřena kniha Sladké a veselé s Ivetou (299 korun) - těšte se na cukroví, vánočku s rozinkami a vůni vanilky! A ještě dort na první svátek vánoční, vášnivé čokoládové košíčky pro večerní chvíle ve dvou a horkou čokoládu.

https://www.kosmas.cz/knihy/188814/sladke-a-vesele-s-ivetou/

https://www.kosmas.cz/knihy/165557/slavnostni-peceni-s-ivetou/

 
:: Bezdrátové reproduktory se hodí nejen pro teenagery. Dobrou cenu nabízejí Bluetooth reproduktory Sencor SSS 1100 s IPX5 a SSS 1050 s IPX5, tedy s konstrukcí, která je voděodolná a odolá tak i dešti a stříkancům vody - oba navíc dokážou hrát až 13 hodin bez dobíjení. Stojí 499 a 799 korun.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.