Share |

Tipy na dárky 2017, díl 4.

Každý čtvrtek až do Vánoc pro vás přineseme novou várku vánočních tipů. Tahle rubrika si získala už před několika lety velkou oblibu, takže se budeme snažit v celkem 7 dílech přinést spoustu dobrých tipů na levné i nákladnější věci.
 
:: Šperky české rodinné firmy Belda. Aktuání kolekce nese název Z vody. (Beldovi fungují už 4 generace. Jejich dílem je oficiální kopie Svatováclavské koruny, jablka a žezla, výroba 24 kusů motosportové trofeje Zlatá Přilba Československa či rektorské insignie pro Karlovu Univezitu v Praze.) 

:: Krásnou a přitom dostupnou keramiku od Cyrila Hančla. K dostání i na farmářských trzích a právě v tyto dny také na společné akci s KS Textile Art (takže si můžete pořídit také textilie od skvělé výtvarnice Kateřiny Soukupové) - více zde.

:: TOMS papučky s třásničkou - srandička, ale praktická. A veganská. Ideální obuv na vítání Ježíška a ještě za ním můžete vyběhnout ven do sněhu a nepromoknout! Stojí 1840 Kč. www.urbanlux.cz/damske-cerne-backory-toms-wool-ivy.html nebo pro pány www.urbanlux.cz/panske-sede-backory-toms-textile-berkeley.html
 
:: Přístroj na zastřihování vlasů a vousů či jiné pánské srsti. Panasonic ER-GC71-S503. Nejmenší délka zástřihu je 0,5 mm (bez nástavce). Přístroj má dále dva hřebenové nástavce. Ty umožňují nastavení délky 1 – 20 mm ve 38 krocích. Od strniště až po dvoucentimetrové vlasy nebo vousy. Cena kolem 1899 Kč, s trochou štěstí ho seženete i za 1500.
:: Oblečení? Pokud znáte aspoň přibližně velikost a vkus obdarovaného, může to být super dárek. Nám se líbí žlutá mikina a šedivý kabátek od GANT, ale najdou se i jiné věci, koukněte se do naší FB fotogalerie.
:: Bojíte se, že netrefíte velikost? Darujte doplňky. Nás zcela okouzlila poslední kolekce kabelek Karla Lagerfelda. Podívejte se na některé do fotogalerie.
 
:: Sklenice Bodum Pavina. Máme je vyzkoušené a doporučujeme. Dvoustěnné sklenky se hodí na horké nápoje i na studené drinky. Espresso, čaj, latté, ale i ledový koktejl si zachovají déle svou temperaturu a zvenčí bude mít sklenice stále pokojovou teplotu a neorosí se. Set 2 sklenic stojí od 699 korun (0,25 litru) do 9,85 korun (0,45 litru). Nejmenší na www.cerstvakava.cz/472-sklenice-bodum-pavina-dvoustenne/
 
:: Netuctová vůně, třeba Elie Saab a zajímavá novinka Girl of Now s lehkou hořkostí a moderním pomerančovým květem (od 1590 Kč) - je to sice riskantní, ale pokud obdarovanou dobře znáte, mohli byste se odvážit vůni koupit. 
 
:: Ceramidové kapsle pro omlazení pleti od Elizabeth Arden, která ceramidy proslavila. Výrobce říká: . Elizabeth Arden nyní představuje novou generaci kapslí: ADVANCED CERAMIDE CAPSULES DAILY YOUTH RESTORING EYE. Klinicky a dermatologicky testované složení ztrojnásobí anti aging efekt a zvýší schopnost opravy pleťové bariéry, zlepší hydrataci, a minimalizuje výskyt jemných vrásek. my na to: Zkusili jsme a je to příjemná emulze, skvěle zjemní i ruce - kapka z jedné kapsle rozhodně stačí na víc než jen na oční okolí. 60 krásně zlatavých kapslí stojí v řetězci Douglas 1820 CZK. Více info zde.
 
:: Digitální zápisník. Díky tomu, že je jeho povrch citlivý na tlak, zvládnete vytvářet linie různé tloušťky. Je vhodný jak pro dospělé, tak i pro děti. Velkým plusem je jeho nízká hmotnost a to pouhých 110 gramů. Vzít ho tak prakticky všude s sebou a ani o něm nebudete vědět. Cena 499. Více zde.
 
:: Nejkvalitnější italské víno z rodinných vinařství, grappa a lahůdky - navštivte Neighbourhood! Italské dobroty vybírají osobně, velmi pečlivě a na kvalitě nešetří - přitom nejsou cenově nijak nedostupní. Zajděte sem i jen tak na sklenku po práci, nebudete litovat.

:: Kosmetické kazety od české značky Ryor, pro letošek v novém stylu. Prima je kazeta Vysoká hydratace za 366 Kč (Kyselina hyaluronová - gel+Krém s kyselinou hyaluronovou a kmenovými buňkami+Měkký froté ručník 30x50 cm) a líbí se nám také pánská souprava Péče pro muže za 313 Kč (Sprchový gel 3v1 pro muže+Pečující krém pro muže+Měkký froté ručník 30x50 cm).

:: Osobité vůně od módní firmy s rockovou estetikou, Zadig & Voltaire. Doporučujeme nejnovější pánskou Just Rock!

:: Diáře z grafického studia Voala - více zde!

:: Veganské mýdlo od Hnst.ly - inspirace klasickou anglickou růží znamená, že nemůžete udělat chybu! hnst.ly/products/anglicka-ruze-veganske-mydlo

:: Růžový stolek - severský styl, bambus, módní odstín, šmrnc... jo! www.nordicday.cz/dekorace/kulaty-stolek-bamboo-mauve

:: Konvice na kávu je sice šedá, ale není to šeď! www.vemzu.cz/seda-konvice-na-kavu-pot_konvice/

:: Keramický kelímek od značky Qubus, o které se poslední dobou píše míň, ale na je pořád fajn! eshop.qubus.cz/dox-by-qubus-kelimek-se-vzorem.php

:: Máte kolem sebe někoho, kdo podniká, přivydělává si prodejem svých výrobků, uvažuje o práci na volné noze? Kupte mu knihu Roberta Vlacha Na volné noze - podnikejte jako profesionálové. je užitečná a k mání je už také jako audiokniha: https://www.alza.cz/media/na-volne-noze-d5132609.htm


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.