Share |

Tipy na dárky 2017, díl 5.

Každý čtvrtek až do vánoc pro vás přineseme novou várku vánočních tipů. Tahle rubrika si získala už před několika lety velkou oblibu, takže se budeme snažit v celkem 7 dílech přinést spoustu dobrých tipů na levné i nákladnější věci. Tento díl obsahuje zvýšené množství dětských dárků!
 
:: Alfabeta - kreativní a zábavná vystřihovací "kniha" na hraní i výuku dětí od 3 let. Více zde.
 
:: Žákovské i "dospělé" housle a kytary pro hudební talenty ve vaší rodině. Strunal Schönbach má letitou tradici a jejich nástroje jsou super. Více zde.
 

:: Vtipná sluchátka pro děti. Omezená hlasitost, měkké náušníky a tygří ouška? Jasně! Více tady.
 
:: Černé kostky, na které můžete s dětmi kreslit křídou. A další vychytané a krásné hračky od české firmy WOOD SEASON. Více o jejich produkci tady - vyrábějí také loutková divadla. Ceny kostek od 599, divadel od 1989 korun.

:: Vesmírné peněženky PAPERWALLET. Paperwallet je tenká jako papír, ale umí se pořádně nafouknout. Když ji vyperete, je to v suchu. Vydrží roky - a až doslouží, je 100% recyklovatelná. Dva sloty na karty, dva otvory na vizitky, dvě postranní kapsy a přihrádka na bankovky. Jeden slot pojme až šest kreditních karet. Cena 449 korun. www.urbanlux.cz/galaxy.html

:: Tkací rámečky ve tvaru obdélníka nebo kruhu od Pikle (a další krásné vychytávky z přírodních materiálů) pro děti od šesti let - více píšeme zde!

:: Dámský multifunkční přístroj Panasonic ES-ED 96. Nabitý funkcemi a ověnčený chválou na webech a eshopech. Epilátor, holicí strojek, přístroj na peelin, kartáček na čištění pleti a obrušovač pat. Epilátor pro mokré i suché používání má 48 pinzetek. Cena 3790 Kč.

:: MANA drink - náhrada jídla třeba na zimní výlety. Cena jednoho 330ml MANA Drinku o kalorickém obsahu 400 kcal je 65 Kč a to včetně dopravy zdarma. Nutriční skladba na jednu investovanou korunu nemá v Evropě srovnání. Zakoupit ho můžete v balení po 12 kusech na webových stránkách www.mojemana.cz, kde se také dozvíte více informací.

::  Multistyler BaByliss MS21E. Díky 7 různým vyměnitelným nástavcům můžete vytvořit účes přesně podle nálady nebo příležitosti. K dispozici máte 2 kulmy o průměru 16 a 19 mm, trojkulmu, kulmu se spirálou, kartáč a dvě destičky pro narovnávání a krepování vlasů. Každý z nástavců má speciální saténový povrch, který chrání vlasy před poškozením. V balení naleznete i praktickou sadu klipů a vlásenek, které vám pomohou s finální úpravou účesu. Doporučená cena: 1049 Kč.
 
:: Vakuová balička SENCOR SVS 3010. Už jste slyšeli o metodě vaření SOUS VIDE?  Metoda, která se donedávna využívala především v luxusních restauracích, je nyní dostupná i pro domácí kuchaře. Její výhodou je fakt, že nemáte moc co pokazit. Ve zkratce se jedná o vodní lázeň, do které vložíte zavakuované suroviny jako je maso nebo zelenina. Suroviny tedy vložíte do sáčků, které jsou pro tento způsob přípravy určené a zavakuujete speciální vakuovačkou. Máte přesně určeno, kolik stupňů má lázeň mít pro přípravu jednotlivých surovin a také, jak dlouho máte zavakuované suroviny uvnitř ponechat. Pokud tato pravidla dodržíte, dosáhnete nejlepších výsledků jak v chuti, tak i co se šťavnatosti týče. Cena je jen  699 Kč. Více k produktům na www.sencor.cz.

:: Zahrádkářské potřeby pro městské lidi od Kokoza. Vermikompostéry se žížalami, krmítka pro ptáky, hnojiva i voicher na přednášku o bio žití - nás nejvíc zaujal "vermík", který můžete mít na balkoně běžného městskkého bytu a díky žížalám kompostovat o sto šest. eshop.kokoza.cz

:: Krásné boty Nike - Model Air VaporMax se může pyšnit dvěma klíčovými vlastnostmi: materiálem Nike Flyknit a Nike Air. Nová mezipodešev dosahuje větší flexibility a odpružení, více zde.
 
:: Vzdělávacích hraček není nikdy dost. Vybrat si můžete i české hračky značky U sta hromů. "Snažíme se dát dětským hrám a hračkám vzdělávací rozměr a umožnit dětem učit se kreativní a zábavnou formou," píšou tvůrci na svém webu. najdete je taky na fleru. Mají i zajímavá vánoční přáníčka třeba s motivem zvětšeného lineckého cukroví.

:: 2v1 Herbadent KIDS - dětská zubní pasta v balení se zubním kartáčkem i pro ty nejmenší! Nebo krásné a prakticky navržené kartáčky pro dospělé, vyráběné nově v českých manufakturách.
:: Skvělý hloubkově hydratační BIO balzám Inlight si oblíbila herečka Aňa Geislerová, široká veřejnost i blogeři, kteří jej zvolili vítězem hned ve dvou soutěžních kategoriích: Green Beauty Awards 2017 a Beauty Gurus´ Choice 2017. Prodává Biorganica, cena 1495 korun.
 
:: Kosmetika je vůbec prima dárek. Máte-li mezi blízkými někoho s citlivou pokožkou na těla, náš tip (vyzkoušeno!!!) je neparfemované, nedráždivé konopné tělové mléko od Ryoru. Plusem je i příznivá cena 259 korun. Koupíte v prodejnách (na Národní i jinde) a v eshopu. 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.