Share |

Mysticskateshop.cz: Volcom na léto plus spousta dalších vychytávek

foto: archiv Mysticskateshop.cz

Internetový obchod Mysticskateshop.cz prodává skateboardingovou a snowboardingovou módu. Když se podíváte na jeho stránky, objevíte tam skate a snow boty pro kluky i holky. Taky mají moc pěkné dámské i pánské mikiny, bundy, trička, nebo i pánské šortky, dámské kraťásky a na léto parádní šatičky a topy pro slečny různého věku. Určitě si tam vyberete i správně ulítle barevné plavečky nebo flip flopky na řádění k moři nebo k jezeru.
 
Mysticskateshop.cz nabízí světové značky mezi módou zaměřenou na skateboard & snowboard vybavení, doplňky, i dětské oblečení. Těšit se můžeš na nejčerstvější novinky od značky Volcom, kterou dováží na český trh od roku 1994 (mysticskateshop.cz je oficiálním distributorem volcom pro čr). Mezi další značky oblečení, které nabízí, patří oblíbené Vans, Zero, Slave, Mystery, DVS, Roxy, DC, Gnu, Lib Tech, Electric, Dakine, Burton, Matix, Nike SB a Arbor.
 
Značka Volcom produkuje oblečení hlavně pro mladé lidi, ale i pro lidi, kteří už třeba nejsou až tak mladí věkem, ale stále mladí svým duchem a myšlením. Značka Volcom odráží životní hodnoty jako jsou svoboda v myšlení, tvorbě a sebevyjádření, experiment, bez kterého by samotná lidská existence postrádala své kouzlo a osobitost a inovaci, kterou se snaží každý z nás dosahovat svých vlastních nebo i skupinových úspěchů a posunů na své životní cestě.
 
Volcom nikomu nic nediktuje. Naopak se velmi přirozeně a nezávisle stává součástí nejrůznějších kultur a subkultur a skrze ní pak může mnoho jednotlivců vyjadřovat své názory, myšlenky a životní postoje třeba prostřednictvím umění, hudby, filmu, street life nebo sportů. Volcom tak dotváří životní styl mnoha rozdílně smýšlejícím skupinám lidí – od „skejťáků“, snowborďáků, hipíků až po street artisty, ale i ty "profi" herce a herečky nebo sportovce. Nabízí skateboardingovou a snowboardingovou módu, fashion doplňky a spodní prádlo. Taky tvoří kolekce pro surfing a zaměřuje se na streetové oblečení. Originální design některých kousků je například od Jima Philipse, Carla Smithe nebo Jamie Lynna. Firma vznikla v Americe v roce 1991 a nápad na značku Volcom se zrodil u Richarda „Wooly“ Woolcota a Tuckera „ T-Dawg“ Halla. Volcom patří k jedné z oblíbených značek po celém světě a ne jinak je tomu i u nás. 
 
Značku Volcom koupila v minulém roce firma Kering, která se řadí mezi světové lídry v oblasti podnikání s oblečením a doplňky. Zaměřuje se na sportovní, lifestylovou a luxusní módu. Kromě nově získané značky Volcom, již několik let úspěšně distribuuje celosvětově známé módní brandy jako jsou Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Alexander McQueen, Balenciaga, Brioni, Christopher Kane, Stella McCartney, Sergio Rossi, Boucheron, Girard-Perregaux, JeanRichard, Qeelin, Puma, Volcom, Cobra, Electric a Tretorn.
 
Příjemné na e-shopu Mysticskateshop.cz je to, že už při pouhé registraci získáte slevu 15% za nákup na značky Volcom, Zero, Mystery, Slave a Black Flys. Na všechny ostatní značky je sleva 10%. A když byste náhodou byli v centru Prahy poblíž Štěpánské ulice, zajděte si do jeho kamenného obchůdku, který tam sídlí už od roku 1994 a po celou dobu prodává skateboardingovu a snowboardingovou módu.
 
Více na Mysticskates.cz a Facebook.com/MysticSkateShop. cz
 
Video o Volcom můžeš vidět tady


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.