Share |

21.6. je Světový den skateboardingu. Co se bude dít u nás?

Ve spolupráci se serverem skaterock.cz vám přinášíme přehled akcí, které se budou v rámci Světového dne skateboardingu konat v naší republice.

Emerica Wild in the Streets v Praze a after na Štvanici

Pražský happening je rozdělen do dvou pomyslných částí. Tou první je downhill a druhou je afterparty party na Štvanici. Celá akce je ve stylu skejtři skejtrům, takže nečekejte velké produkce, světla, kapely a podobný vylomeniny. Spíš jen sešup z kopce, pak pivka, jídlo a skateboarding. Což nám přijde jako ideální skejtová pohoda. Vše začíná v 17:30 downhillem Emerica WITS a od 19:00 je Štvanice zdarma pro skaters. Jiným pohyblivým prostředkům bude vstup zakázán. Více najdete v článku.

Day of Skate v Ústí nad Labem

Den 21.6. je první letní den a lepší termín tak nemohl být zvolen jako Mezinárodní den skejtu. Tato tradice sahá jen v Čechách do roku 2005 a od té doby se akce na podporu skejtu rozjíždějí na více a více místech. Náš shop se řadí mezi přední příznivce skateboardingu v Čechách a pro tento den jsme pro vás připravili takovou menší oslavičku. Když budete mít chvíli, stavte se 21.6. někdy před čtvrtou odpolední v Městských Sadech v Ústí nad Labem na akci Day of Skate. Pojede se Kickflip Contest, Ollie Contest a klasická Game of Skate. Swis-Shop.cz dává do každé ze soutěží věcné ceny, tak kromě podpory skejtu si můžeš ještě něco odnést. Plus pivo, limča, maso na místě, samozřejmostí je muzika a rýsuje se nám tak fajnový den. Tak nezapomeň, 21.6. od 16:00 Městské Sady v Ústí! A jestli jsi školák, stáhni si na webu asociace omluvenku do školy, třeba ti pomůže, abys to v klidu stíhal.

Go Skateboarding Day 2011: Brněnský Downhill

Po roce se opět blíží Mezinárodní den skateboardingu "Go skateboarding day" a my vás opět zveme na brněnský downhill a stylovou skate party na břehu brněnské přehrady! Tento rok je toho nachystáno více, delší trasa, soutěže, party, ale to hlavní zůstává! Láska ke skateboardingu! No a tak zahoďte hejty, vykašlete se na všechny pomluvy, partičkování a podobné nesmysly a pojďte podpořit náš sport, naši společnou zábavu a oslavit Den skateboardingu stylovým downhillem krásnou přírodou nad Brněnskou přehradou a večerním posezením na jejím břehu! Více v článku.

Go Skateboarding Day - Plzeň

21. červen je každoročně oslavován jako Mezinárodní den skateboardingu. Již podruhé se k tomuto svátku přidá i město Plzeň. Máte šanci si se svým skateboardem či longboardem užít neopakovatelný zážitek hromadného sjezdu takříkajíc v centru města. Více v článku.

Day of Skate - Olomouc

U panelárny na Private Skate Spotu bude od 16 hodin další akce v rámci Dne skejtu - můžete si dokonce stáhnout omluvenku do školy, kterou můžete zkusit předložit ve vaší třídě.

Více info + omluvenka zde!

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.