Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy

foto: Adam Fuchs

Podívejte se na naše tipy.
 
Opening party
FreeDbar Mlékojedy
25. 5. 20:00
FreeDbar Mlékojedy startuje sezónu 2012 o víkendu 25.-26. května velkou NONSTOP OPENING PARTY. V pátek WARM UP PARTY a karneval ve stylu Baywatch. Zahrají Jan2, Josef Sedloň, Dgital /live/, Bazooka Joe, Mr Funky Machine feat MC Riko Sejkonopí & David Kabzan /live keys/ [house].
V sobotu to na pláži rozbalí kapela Sunshine. K tomu všemu koupání, beach volejbal a naviják na wakeboarding. Vstup ZDARMA.
Více zde.

Freshlabels.cz zahajuje Lázeňskou sezónu
25. - 27. 5
Teplice
ak je již každoročním zvykem, připravil si pro vás na Zahájení lázeňské sezóny v Teplicích menší kulturní vložku. V pátek bude mít Freshlabels Offline Store otevřeno až do 20.00, abyste se stihli v klidu vyfiknout na tradiční teplické víkendové šílenství.
V sobotu, kromě rozšířené otevírací doby od 10.00 do 22.00 se chystají dvě speciální přehlídky, podvečerní a večerní. Každá bude trochu jiná a svými beaty ji tradičně z historického balkonu domu číslo 10 doprovodí DJ Robot.
Ani v neděli nebudou dveře kamenného obchodu zavřené, můžete dorazit od 12.00 do 18.00.
Více zde

Clash! s Gtronic
25.5. 20:00
Chapeau Rouge
Praha
Na další vydání electro–dubstepové noci Clash! v pražském klubu Chapeau Rouge přijede heavy bass trash producent Gtronic. Jeho dílo dokoná skvadra domácích djs Tron, Tenten, The Fakes a Killout.
Gtronic. Začal před pěti lety v Antverpách. Od začátku ho bavilo electro, hlavně ve své drsnější podobě. Postupně se specializoval na ovládnutí basových linek, má za sebou několik vydařených pecek, jako Iron Man, nebo Sucker Punch. Momentálně cestuje po světě s EP Sergeant Bass. Vydával u labelů jako TuffEmUP nebo Lektroluv, momentálně zakotvil ve stáji Dim Mak Records. Založil ji neúnavný americký propagátor electra Steve Aoki.
Více zde.

Multi-Kulti-Wochenende
25.5.17:00
Klub Ference Futurista
Černošice
Klub Ferenc Futurista. Je to klub. A také café; skromná, ale neobyčejná jídelna; veřejná pracovna; stanice s programem, zpravidla je otevřeno ve čtvrtek a v pátek a v sobotu, většinou od šesti odpoledne do jedenácti, nebo do dvanácti, někdy do jedné, jindy do dvou. Je to klub pro přátele, ale i pro jejich přátele, i pro přátele jejich přátel. Bude i pro ty, kteří se nepřátelí s přáteli a přáteli přátel, ale souhlasí s pravidly klubu.
Více zde

Prague Food Festival
25. 27. 5.
Královská zahrada
Pražský hrad
V rámci třídenního svátku jídla ochutnáte lahůdky od desítek nejlepších restaurací z Maurerova výběru Grand Restaurant 2012. Z letošní vítězné TOP 10 se účastní Radisson Blu, Alcron a La Rotonde, V Zátiší, Chateau Mcely, Piano Nobile a absolutní vítěz Terasa U Zlaté studně. Nově na festivalu poznáte třeba Aureole, Na Kopci, Chateau St. Havel, U Koně, La Cucina Boscolo a další. Do PFF 2012 se aktivně zapojila i agentura CzechTourism s projektem Ochutnejte Českou republiku, jejímž cílem je propagace tradiční gastronomie. Czech Specials budou moci návštěvníci nejen degustovat, ale také si je užít v podobě performance pod názvem „Umění české kuchyně“, pod vedením Výtvarného ateliéru Malování a kreslení Prof. akad. mal. Martina Mainera.
Více zde

Fashion Crossroad
25. - 26. 5.
pavilon A na Černé louce
Ostrava
Módní návrháři a designéři, kteří na Fashion Crossroad nabídnou svou tvorbou, představují okruh malých tvůrčích značek. Ty bývají dostupné jen v designových obchodech nebo při nákupu přes internet. „Kousky, které zde návštěvníci mohou koupit, jsou ručně vyráběné nebo šité originály a vyskytují se zpravidla v limitovaném množství. Vstup zdarma.
Více zde.

James Cole a La4 - Nadzemí
25.5.
Výstaviště - Tatoo Convention
Praha
Pánové se v naprosté tichosti a oddanosti řemeslu zavřeli do studia Starworks, které provozuje Mike T a společně připravili velmi chutný chod, který se již brzy bude servírovat. Sedm zbrusu nových nikdy neslyšených skladeb plus známá pecka Nadzemí, ke které byl natočen klip a podle které se jmenuje celý projekt. Jednu věc si produkčně vzal na starosti Dj Wich a uslyšíme ho v netypické poloze. Jediný host je Vladimír 518, který se objeví v ódě na kult Culíku. Konceptem projektu je povznesení. Tento výrobek neobsahuje jed ani kyselost, spasitelství ani topornou moudrost, tak příznačnou pro český a slovenský rap. Budou servírovány stylové školící rýmy do new skoolových postupů.
Více zde

Autorské čtení J. H. Krchovského
25. 5. 18:00
Západočeské galerie
Plzeň
Autorské čtení J. H. Krchovského, které se
uskuteční u příležitosti výstavy a vydání knihy Viktor Karlík: Podzemní práce / Underground Work.
Více zde

Mezi ploty
26. - 27. 5.
Areál léčebny Bohnice
Praha
Jako tradičně se na konci května uskuteční v bohnické léčebně festival Mezi ploty. Program bude dosti podobný jiným ročníkům. Těšit se můžete na tucty divadleních partiček a samozřejmě i na kapely - letos se objeví třeba Garage, Vladimir 518, Republic of Two, Traband, Niceland, Hudba Praha a další.
Více zde

Retro párty
26. 5. 20:00
Klubovna 2. patro
Praha
Retro Party se vraci po měsíci do Prahy s největším počtem prodejců, instalací a hudební produkce. Koncept Retro Parties spojuje originalitu „zlatého“ československého designu, nostalgii pražských vintage bazarů, skvělého cateringu a autentické vinylové kultury na párty až do rána.
Více zde. 

Jazz & Rock Festival 2012
26. 5. 15:00
Novoměstská radnice
Praha
Hlavní hvězdou bude opět kultovní slovensko-americký trumpetista Laco Deczi a jeho Celula New York, nyní s obměněným repertoárem z nového CD „Eggenberg“, které vyšlo na konci roku roku 2011. Hostovat mu bude Štěpán Markovič, nejlepší český saxofonista současnosti. Jejich společné vystoupení z podzimu minulého roku beznadějně zaplnilo Španělský sál Pražského hradu. Z rockových kapel se můžete těšit na energickou rock’n’rollovou jízdu s The Pooh a Wild Tides. Bluesmany, ale nejen je, jistě potěší Matěj Ptaszek a jeho pekelná show s kapelou Dobré ráno blues band. Jazzové klasice nás pak opět přiblíží ostravští Sax Knickers, kteří se, stejně jako půvabné dívčí elektro-smyčcové trio String Ladies, objevují na festivalu již podruhé. Absolutní novinkou a černým koněm programu je pak kapela Chewing Gun, hrající zběsilý mix drum’n’jazz s rapem.
Více zde


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.