Share |

Oslavte v sobotu 2. narozeniny Groove baru

pozvánka

Oslava druhých narozenin stylového Groove baru v centru Prahy s nově upraveným interiérem proběhne již tuto sobotu ve Voršilské ulici na Národní třídě.
Dalším speciálním hostem večera bude herec, režisér, estét a v neposlední řadě DJ Miki Křen, který celý večer uvede slovem a v jeho průběhu bude nejen občas glosovat vaši náladu, ale předvede i svůj dynamický electronic groove set s Chickenloops Dj's.

Neopomenutelnou součástí večera pak bude odhalení exkluzivního setu fotografií, které byly vytvořeny Spotlighstudiem (konkrétně fotografkou Miladou Fišerovou a Milanem Marenčákem) přímo pro Groove bar a budou od sobotního večera součástí interiéru. Samotné fotografie byly foceny v prostorách baru a odrážejí tamní atmosféru a styl celého konceptu. 

Groove Bar samozřejmě chystá i exkluzivní fotoreport z této akce. Fotografie najdete v dalších dnech po oslavě na zdech baru, kde budou volně k rozebrání). Své fotografické zastoupení bude mít na akci i www.czechoriginalfashion.cz v podobě “fashion agenta”.

Vstup na akci je zdarma
26. 5. od půlnoci

www.groovebar.cz
www.facebook.com/groovebarpraha


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.