Share |

James Cole a La4 vydávají EP Nadzemí

cover

James Cole a La4  spolu něco nahráli a tohle vám vzkazují jejich lidi:
Pánové se v naprosté tichosti a oddanosti řemeslu zavřeli do studia Starworks, které provozuje Mike T a společně připravili velmi chutný chod, který se již brzy bude servírovat.

Sedm zbrusu nových nikdy neslyšených skladeb plus známá pecka Nadzemí, ke které byl natočen klip a podle které se jmenuje celý projekt. Jednu věc si produkčně vzal na starosti Dj Wich a uslyšíme ho v netypické poloze. Jediný host je Vladimír 518, který se objeví v ódě na kult Culíku.

Konceptem projektu je povznesení. Tento výrobek neobsahuje jed ani kyselost, spasitelství ani topornou moudrost, tak příznačnou pro český a slovenský rap. Budou servírovány stylové školící rýmy do new skoolových postupů.

K vydání dojde 25.5., kdy bude projekt uvolněn pro kaky k bezplatnému downloadu. Kromě toho bude ve stejný den k dispozici pro fanoušky na fyzickém nosiči, který bude možno zakoupit na release party v rámci pražského Tatoo Convention a dále na známém Biggboss eshopu. Nebude se pouze vydávat, událost bude oslavena koncertem. Přijdťe se tedy povznést do Nadzemí 25.5. na Výstaviště na Tatoo Convention.

Nadzemí EP -Tracklist
1 - Nadzemí
2 - Nekonečnej apetit
3 - SFT
4 - Sítě
5 - Parazit
6 - Trochu jsem si ulít ft. Vladimir 518
7 - Proč je to kak
8 - Platim předem...
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.