Share |

Prague Food Festival 2012 bude už tento víkend

Zdroj: Prague food festival

Gastronomická událost roku Prague Food Festival proběhne 25. - 27. května v Královské zahradě Pražského hradu. Letošní motto: „Mysli globálně, papej lokálně“ slibuje mnohé.

Co ochutnáte?

Žabí stehýnka, ujgurské koření, ravioli z ananasu, domácí taliány, královské krevety, sicilské cannoli, smažené střevlíky, bio dobrůtky, alko i nealko koktejly, zelený ječmen, pivo, víno, kávu, fresh džusy a klasické speciality z české moderní i staročeské, orientální, asijské, francouzské, italské, čínské, vegetariánské a mezinárodní kuchyně...

50 gastronomických stánků
3 velkokapacitní degustační stany
přes 500 míst k sezení

Aby organizátoři předešli frontám, vstupenky se prodávají na konkrétní dny, přesné časy a s označením, kterým vchodem nejlépe vstoupit do 6 hektarového areálu. Prvních 3 000 lidí z předprodeje na www.praguefoodfestival.cz získá navíc zdarma publikaci publikaci Maurerův výběr Grand Bar 2012 nebo Grand Restaurant 2012.

V rámci třídenního svátku jídla ochutnáte lahůdky od desítek nejlepších restaurací z Maurerova výběru Grand Restaurant 2012. Z letošní vítězné TOP 10 se účastní Radisson Blu, Alcron a La Rotonde, V Zátiší, Chateau Mcely, Piano Nobile a absolutní vítěz Terasa U Zlaté studně. Nově na festivalu poznáte třeba Aureole, Na Kopci, Chateau St. Havel, U Koně, La Cucina Boscolo a další. Do PFF 2012 se aktivně zapojila i agentura CzechTourism s projektem Ochutnejte Českou republiku, jejímž cílem je propagace tradiční gastronomie. Czech Specials budou moci návštěvníci nejen degustovat, ale také si je užít v podobě performance pod názvem „Umění české kuchyně“, pod vedením Výtvarného ateliéru Malování a kreslení Prof. akad. mal. Martina Mainera.

Na festivalu narazíte na špičky svého oboru, ale hlavně na skvělá jídla. Podrobné informace na: www.praguefoodfestival.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.