Share |

Dražba potetovaných pomerančů

Půlkulatý pátý ročník Pohádkového pomeranče se uskuteční 2. prosince 2011 opět v pražském Rock Café.
Už po páté se uskuteční netradiční benefiční akce, která je korunována charitativní dražbou pomerančů, na které klasickou metodou tetují přední čeští a slovenští tatéři pohádkové postavičky z dobře známých večerníčků. Pomeranč se tak může stát ideálním vánočním dárek, jehož nákup má smysl a pomáhá.
 
Dražbou akce vrcholí ale zdaleka nekončí. Letos se na pódiu vystřídají kapely Travise O'Neilla, The Skywalker a The Slapdash Rockabilly. Mezi vystoupeními jsou připraveny soutěže o ceny a už tradiční bohatá tombola. Ročník 2010 navštívilo téměř 500 návštěvníků, což samo o sobě vypovídá o popularitě akce a nadčasovosti nápadu Lukáše Poláčka, majitele studia Horror Vacui Art Atelier, pod jehož záštitou se večírek koná.
 
Výtěžek je každoročně věnován na pomoc postiženým nebo jinak znevýhodněným dětem, a ani letos tomu nebude jinak. Peníze půjdou na pražskou Ranou Péči EDA, která převážně terénními službami pomáhá rodinám, do kterých se narodilo dítě se zrakovým nebo kombinovaným postižením. Za čtyři roky existence se Pohádkovému pomeranči podařilo na dobročinné účely rozdělit přes 170 000,- Kč, přičemž částku se díky narůstající oblibě akce daří každý rok zvyšovat a jenom za rok 2010 činila 60 500,- Kč.
 
Pokud přijdete 2. prosince do Rock Café, slibují Vám pořadatelé párty, která jako jedna z mála spojuje jeden z nejrozjetějších večírků s dobročinností, která je dnes tolik potřebná.
 
Akce se koná 2. prosince od sedmi hodin, vstup je zdarma a odeslání výtěžku na předem určenou organizaci doloženo doklady o převodu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.