Share |

Aukce výtvarného umění podpoří činnost sochařského studia Bubec

Michael Rittstein - Pro kočnu, 45 000 / foto 2media.cz

 
 
 
Bubec občanské sdružení a Galerie Dolmen ve středu 5. října od 18.30 hodin v Galerii Dolmen pořádají aukci výtvarného umění na podporu činnosti sochařského studia Bubec. Výstava dražených děl: 29. a 30. září, 4. a 5. října od 13 do 18 hodin v Galerii Dolmen (Opatovická 160/18, Praha 1). On-line katalog na www.galerie-dolmen.cz. Galerie nebude k vydraženým položkám účtovat aukční provizi ani jiné poplatky.
Autory dražených děl jsou: Mikuláš Adamovský, Tomáš Bambušek, Erika Bornová, Floris Brasser, Milan Cais, David Cajthaml, Tomáš Císařovský, Stanislav Diviš, Eva Eisler, Michal Gabriel, Patrik Hábl, Jitka Havlíčková, Zdeněk Hůla, Ota Janeček, Jiří Kačer, Krištof Kintera, Linda Klimentová, Richard Kočí, Antonín Kratochvíl, Aleš Lamr, Zdeněk Lhotský, Barbora Lungová, Martin Mainer, František Matoušek, Vladimír Merta, Stefan Milkov, Vladimír Moutelík, Petr Nikl, Michal Novotný MICL, Martin Pertl, Ladislav Plíhal, Michaela Poková, Martin Polák, Lukáš Jasanský, Michael Rittstein, Jaroslav Róna, František Skála, Čestmír Suška, Jan Šroubek, Jindřich Štreit, Margita Titlová, Karel Zavadil.
Sochařské studio Bubec vzniklo v roce 2000 v bývalé skladové hale v Praze-Řeporyjích, sochařům z České republiky i zahraničí nabízí inspirativní zázemí pro tvorbu. Práce jsou pravidelně prezentovány na workshopech Art Safari s atraktivním doprovodným hudebním a divadelním programem, odbornými semináři a přednáškami. „Aukce je zcela výjimečnou příležitostí nakoupit originální díla renomovaných autorů a zároveň podpořit projekty sochařského studia Bubec a jeho další rozvoj. Mezi nabízenými díly jsou malby, fotografie a sochy, největší z nich je dubová skulptura Florise Brassera, vystavená v rámci výstavy Sochařské studio Bubec 2000-2011 na náměstí F. Kafky v Praze 1,“ zve Čestmír Suška, sochař a zakladatel Sochařského studia Bubec.
 
KONTAKTY
www.bubec.cz

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.