Share |

Galerie Minty nabízí 10 čtenářům vstup na exkluzivní večírek a možnost nechat se potetovat na motivy originálních šperků

foto Minty

Tento víkend se otevře v centru Prahy speciální pop-up store.
Představí se tady sourozenecké duo šperkařů Zoe & Morgan. 
Na úvodním večírku, který vypukne 24.11. večer, bude DJovat  Freddy Rupert. Tetovat bude Patrik, nový tatér z Triba, a jeho tetování bude inspirované ZM designem (Zoe & Morgan jsou sourozenci, kteří tvoří výjimečné šperky pro ženy i muže, které můžete v Minty vidět i koupit).
Výjimečný koncipovaný ve stylu rockabilly je jen pro zvané, ale máme tu speciální pozvání:
PRVNÍCH 10 ČTENÁŘŮ, KTEŘÍ NA PROTISEDI@PROTISEDI.CZ NAPÍŠOU, JAKÝ JE JEJICH NEJMILEJŠÍ ŠPERK A PROČ, BUDE NA SEZNAMU HOSTŮ. Do předmětu mailu napište SOUTĚŽ MINTY. Pokud máte zájem o tetování, zeptejte se na volné časy na gallery@minty.cz.
True Romance POP UP” se uskuteční 25.-26. listopadu 2011 v Gallery - Haštalská 1, Praha - otevřeno bude pro veřejnost, a to v čase 11 – 18 hodin. Představí se tu všechny kolekce Zoe & Morgan, více o nich uveřejníme už brzy!
 
 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.