Share |

Movember: Průvodce nejatraktivnějšími kníry

Pro inspiraci a povzbuzení Mo bráchů po celém světě oslavuje Movember několik nejatraktivnějších knírů:
 

 

Daniel Craig

Je zbožňován milióny ženami po celém světě od té doby, co se vynořil v těsných jeans z vody v Bondovce, Casino Royale. Daniel Craig si vypěstoval svůj knír ve stylu řidiče trucku pro svojí roli chicagského policisty stojícímu proti Hughovo Jackmanovi ve vysoce oceněné broadwayské produkci s názvem A Steady Rain.
 

 

 

 

Brad Pitt

Brad si původně nechal narůst knír pro svoji roli ve filmu Quentina Tarantina s názvem Inglourious Basterds. Knír si oblíbil a až nedávno si ho oholil pro novou filmovou roli. Trvá si na tom, že porost nad horním rtem se opět dostává do módy a kdysi bylo jeho cílem vrátit knír zpět na scénu.
 

 

Orlando Bloom
Hvězda filmu Piráti z Karibiku si nechal narůst knír právě pro roli v tomto filmu. Nosí knír ve stylu chevronu, což je nejběžnější styl kníru a nejjednodušší pro údržbu. Knír je hustý a široký a zakrývá většinu horního rtu. Je to velmi klasicky vypadající knír, jehož údržbu zvládne téměř kdokoliv Chevron s dá nosit i jako strniště místo obvyklého hustého porostu.

 

 

 

Colin Farrell
Vyhlášen jako jeden z nejatraktivnějších mužů na světě, nosí Colin hrdě svůj knír. Evidentně byl jeho knír inspirován současnou pirátskou mánii. Colinův knír mu propůjčí šarm snědého muže se šibalskou reputací.
 

 

 

 

Tom Selleck

Jeho knír je jeho osobním znamením a patří mezi ty kníry, které se nejhůře pěstují. Potřebujete k němu velmi hustý porost, se kterým začnete a který vyžaduje velkou údržbu, aby vypadal dobře. Ashton Kutcher je známý tím, že Tomu Selleckovi závidí jeho knír.

 

 

 

Johnny Depp

Johnny Depp je jedna z hollywoodských nejkvalitnějších hollywoodských hvězd, známý za své role jako Střihoruký Edward, Karlík a továrna na čokoládu a další. Johnnyho jemně plný knír, mírně neuspořádaný image doplněn o kozí bradku, to vše bylo inspirováno jeho práci na Pirátech z Karibiku.

 

 

 

George Clooney

Nominován na Oscara a jeden z hlavních hrdinů filmu Men Who Stare at Goats. George hraje amerického vojáka, jenž válčí se starou čínskou mentální technikou.
 
 
 
 

 

 

 

David Arquette

Nejvíc je známý za ztvárnění hlavních rolí ve filmech z řady Scream a použil Twitter pro opětné představení svého Dewey kníru po celém světě.

 

 

 

Robert Pattinson

R- Patz otřásl svým knírem natolik, že ho obrátil vzhůru nohama pro film Little Ashes. Bohužel se Roberto nepodařilo si nechat narůst skutečný knír, ale ten namalovaný mu opravdu sluší.

 

 

 

Tom Hardy

Jako jeden z nejrychleji se prosazujících britských herců, srovnává Tom Hardy, jenž hrál ve filmu Bronson, charakter svého kníru k tomu od Village People.

 
Movember motivuje muže, známé pod jménem Mo bráchové, jenž získávají podporu od Mo séger tomu, aby si nechali narúst takzvaný Mo (australské slangové slovo pro knír) a to po dobu celého listopadu tedy anglicky Novemberu a tím sbírali peníze pro mužské zdraví, jmenovitě pro boj s rakovinou prostaty. V loňském roce se zúčastnilo více jak 45,000 Mo bráchů po celé zemi a vybrali £5 milionu za pouhý jeden Mo měsíc.
 
Mo bráchové by měli začít měsíc Movember s čistě oholenou tváří a získávat sponzorství pro svůj knír během celého měsíce, jakožto zvyšovat povědomí o mužském zdraví. Mo bráchové a Mo ségry se mohou registrovat na www.movember.com a stát se občany Movemberu.
 
Každoročně je ve Velké Británii registrováno téměř 36,000 mužů s diagnózou rakoviny prostaty. Rakovina prostaty je všeobecně nejčastěji diagnostikovaná rakovina u mužů, každou hodinu umírá jen ve Velké Británii nejméně jeden muž na tuto chorobu
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.