Share |

Čtvrtý ročník Garage Race se pojede 12. dubna

foto: pořadatel akce

12. dubna se v prostorách Parking Centra (dříve Garáže Slovan) ve Wilsonově ulici v Praze uskuteční již čtvrtý ročník závodů Garage Race. I tento rok se chystají novinky – např. disciplínu short track opepří překážky. Kromě toho nebudou chybět ani divácky atraktivní best skid a best trick. Registrace na závody je otevřená a zájemci se mohou přihlásit on-line na této adrese: http://bit.ly/1kYOqPu. Na místě čeká na závodníky i povzbuzení - DJ, občerstvení od Bistra 8 a drinky z RedBull baru.
 
Tento rok se v garážích Parking Centrum ve Wilsonově ulici pojede, v pořadí již počtvrté, Garage Race. Nejen příznivci pevných převodů vědí, že jde o největší závod v kategoriích short track (adrenalinová jízdě z patra do patra), best skid a best trick svého druhu u nás. Datum, které byste si měli zapsat do diáře, je 12. duben.
 
Závod začali před čtyřmi roky pořádat, s pomocí nadšených dobrovolníků, lidé okolo prvního pražského obchodu Funbikes zaměřeného na fixed gear, sigle speed a městská kola.
 
Pro vítěze všech kategorií jsou připraveny ceny od značek Chrome, WeSC, Freshlabels, Promise Clothing nebo Bike Brothers a poukazy do předního tetovacího studia Tribo. Podporu v podobě pronájmu prostoru s bezkonkurenčním výhledem na Prahu poskytlo Eltodo.
 
Registovat se na závody je možné už nyní on-line. K dispozici jsou dvě varianty: Basic za 200 Kč a Graphic za 400 Kč, v jejíž ceně je zahrnuto i designové tričko.
 
Na místě se pobaví nejen závodníci, ale i ostatní návštěvnící - po dobu akce bude na místě hrát DJ, RedBull zajistí bar a letenské Bistro 8 zase občerstvení.
 
16:00 – registrace na místě
17:00 – start závodů
Registrace předem: http://bit.ly/1kYOqPu


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.