Share |

Tiffany představuje nové šperky z kolekce Atlas. Symbolizují sílu a svobodu

foto: PR

Tiffany & Co. představuje zbrusu nové šperky z kolekce Atlas®, jejíž neobyčejná krása vytvořila z proslulých designů módní ikony. Poslední kolekce nese typický prvek římských číslic ukrývající se v designech symbolizujících sílu a svobodu. Podstatou této kolekce je styl, který je dostatečně výrazný, když se šperky nosí samostatně, a zároveň má v sobě šarm a odlehčenost, umožňující snadné vrstvení a kombinování. Tak může každý, kdo je nosí, ukázat svou vlastní osobnost a vyprávět vlastní jedinečný příběh.
 
Univerzálnost kolekce Atlas® je dosažena díky kompaktním grafickým prvkům, jež umožňují vytvářet křehké vzory, stejně tak osobité, jako zdroj jejich inspirace: legendární hodiny Atlas, které dominují vlajkovému obchodu Tiffany na 5. Avenue, situovaném v srdci New York City, na křižovatkách proudící energie a neustálého vývoje.
 
Tento elegantní vzor září na kónických náramcích, medailoncích a prstenech, stejně tak jako na moderních širokých náramcích spletených z číslic. Šperky jsou vyrobeny z 18-ti karátového žlutého, bílého a růžového zlata nebo sterlingového stříbra a titanu. Vytváří smyslnou hru světel a jsou třpytivou ozdobou ve dne i v noci.
 
Každá variace s tématem římských číslic v sobě nese znamenitou tradici legendárního klenotnického domu Tiffany & Co., starou více než 177 let. Zde se setkávají nejvyšší standardy kvality a mistrné řemeslo, které spolu vytváří typické symboly moderního života a umění – dokonalé šperky, v nichž se odráží neomezená představivost.
 
Nejnovější kolekce šperků Atlas brilantně připomíná Tiffanyho nadčasový odkaz. Nejnovější modely kolekce Atlas budou k obchodech Tiffany & Co. od dubna 2014.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.