Share |

Český Yoga Asana Šampionát 2013 bude už tento čtvrtek

světová šampionka Gloria Suen / foto pořadatel akce

První březnový čtvrtek bude v Centru Arkády patřit józe. Propagovat ji sem přijedou hned tři světoví šampioni Cynthia Wehr, Gloria Suen a Ky Ha. Návštěvníci centra dále uvidí mnoho zajímavých rozhovorů s dalšími hosty, například s Ivanou Jirešovou, Jitkou Čvančarovou a Evou Decastelo a vystoupí také Markéta Konvičková, Daniel Mrózek nebo taneční skupina IF Leony Qaši Kvasnicové. Celodenní bohatý program završí samotný Český Yoga Asana Šampionát 2013.

 
Český Yoga Asana Šampionát 2013 se tento rok opět uskuteční přímo mezi širokou veřejností. Důvodem je nejen obrovský ohlas, který tato sportovní událost vzbudila minulý rok, ale především delegovat ústřední myšlenku celé akce. Ta je pokusit se kvalifikovat jógu jako sportovní olympijskou disciplínu. Za tímto účelem již Bikram Yoga Prague, pořadatel šampionátu, založila Český sportovní klub jógy, jehož hlavní snahou je osvěta vnímání jógy jako kvalitního a zdraví a mysli prospěšného sportu.
 
 
Návštěvníci budou mít 7. března jedinečnou možnost dovědět se v Centru Arkády více o Bikram Yoze, která se těší velké popularitě na celém světě. Program začne v 11 hodin a jeho součástí bude několik rozhovorů s hosty, kteří se tomuto sportu dlouhodobě věnují, doprovodná vystoupení i praktické ukázky poloh předvedené světovými šampionkami Cynthii Wehr a Glorii Suen. Tato událost nabitá pozitivní energií vyvrcholí v 17 hodin samotným Českým Šampionátem pro rok 2013. Návštěvníci se budou moci těšit na doprovodné soutěže, a především si budou moci jógu vyzkoušet na vlastní kůži pod vedením certifikovaných lektorů Bikram Yogy Prague.
Bikram Yoga se mezi sportovci v České republice těší čím dál tím větší popularitě. Cvičí ji jak úplní začátečníci, tak dlouholetí jógoví nadšenci. Díky svým blahodárným účinkům je doporučována jako rehabilitační cvičení po úrazech a také jako vhodná regenerace při chronických onemocněních. Sestava 26 poloh a 2 dechových cvičení se ve stejném pořadí provádí v sále vyhřátém na teplotu 42 °C.
 
www.bikramyoga.cz
http://www.facebook.com/BikramYogaPrague
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.