Share |

Volcom Peanut Butter & Rail Jam 2013

plakát Volcom Peanut Butter & Rail Jam 2013

 
Mystic Skates Vás zve na
 
Volcom Peanut Butter & Rail Jam 2013
 
Snowpark Paprsek, Staré Město, Jeseníky
 
neděle 10. března 2013
 
 
Volcom PeanutButter and Rail Jam (PBRJ) je série amatérských snowboardových závodů, které se konají v řadě zemí Evropy a v USA.
Český závod "Burákového másla a džemu na zábradlí" se pojede již po osmé a to v neděli 10. března 2013.
Letos poprvé na Moravě ve snowparku Paprsek. Pro jezdce bude připravenej luxusně vyladěnej park, ve kterém se den před PBRJ uskuteční závod Slopestyle King of Morava a promítání filmu Snow Way Martina Černíka.
Snowpark Paprsek je 30 překážek a dvě upravené a osvětlené sjezdovky na které tě vyveze dvousedačková lanová dráha.
 
Volcom závodu Peanut Butter & Rail Jam se může zúčastnit kdokoliv. Startovné se neplatí. Při registraci dostane každý jezdec skipass a startovní číslo, které si po skončení závodů vymění za originální Volcom triko s motivem závodů. Jídlo i pití je po celý den pro závodníky zdarma. Spousta dárků od Volcomu  je připravena nejen pro jezdce, ale i pro diváky.
 
Závod se pojede stejným systémem jako tomu bylo v minulých letech, ve snowparku budou určeny 3 překážky, které vytvoří rail zónu. Všichni jezdci totiž budou zase jezdit společně, a každý bude mít možnost odjet dost pokusů, aby mohl předvést to nejlepší. Závodníci jsou rozděleni do skupin (tzv. heatů) po 15-20 jezdcích, a každý heat se jede jako jam, který trvá 20 minut. Tři rozhodčí, kteří kontrolují každý svojí překážku hodnotí pouze povedené a odjeté triky. Závodí se ve čtyřech kategoriích – kluci do 15 let včetně, kluci nad 16 let, holky a otevřená kategorie PRO. První tři kategorie by měli představovat amatérské závodníky a poslední tzv. otevřená kategorie by měla případně zastupovat profesionální ridery, kteří budou mít chuť si také zazávodit. Vítězové ze všech kategorií se mohou těšit na spoustu věcných cen.
Tři nejlepší jezdci z obou kategorií a nejlepší holka se kvalifikují na evropské PBRJ finále, které se bude konat ve francouzském Avoriaz. Na evropském finále budou mít vítězové z Čech možnost vyhrát hlavní cenu v podobě free ticketu a letenky na finálové klání PBRJ, které proběhne v jako každý rok v USA, pro tento rok je vybrán na světové finále legendární kalifornský resort na Mammoth Mountain. 
 
 
 
Časový harmonogram akce/ program:
Registrace a trénink:          od 10:00 hod
Začátek závodu:
Kluci do 15 let včetně:        od 11:00 hod
Holky                                     od 12:00 hod
Kluci nad 16 let :                 od 13:00 hod
Otevřená kategorie:            od 14:00 hod
Finále                                               od 15:00 hod
Vyhlášení vítězů:                od 15:30 – 16.00 hod
 
Občerstvení a barbecue grill pro jezdce bude připraven od 12.00 hod
 
Informace o závodu :          777 277 646 
Registrujte se na :               office@mysticskates.cz
Více informací na :              http://www.volcom.com
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.