Share |

TIP - Nahatá kosmetika LUSH - ideál na dovolenou

foto: pořadatel akce

Ať už vyrážíte na dovolenou k moři, nebo zůstáváte u českého rybníka, vyzkoušejte tuhé nebo také jinak řečeno "nahaté" produkty od LUSH! Jsou skvělé na cesty, jelikož se nerozlijí, projdou letištní kontrolou, aniž byste měli strach, že vám je zabaví, a také déle vydrží! Kromě mýdel a balistik do vany na mytí rukou i těla jsou to také šampony a kondicionery na vlasy, deodoranty, tonizační tabletky na pleť či tabletky na čištění zubů. Dejte celé své tělo do pucu a připravte se na léto.

TIPY:

Travel Naked
Nový balíček od LUSH Travel Naked obsahuje Seanik šampuk na vlasy 55g, Karma mýdlo ve tvaru smajlíka 80g, Each Peach masážítko mini 30g, Sugar Scrub mini 50g a Big tuhý kondicionér 50g. 
Cena 725 Kč

Deodorant T'eo
Ať už zdviháte činky nebo půllitry, určitě vám přijde vhod tenhle účinný deo parťák, co vás udrží svěží. Jedlá soda vsákne pot a neutralizuje zápach, zatímco silice z tea tree, citronu a jalovce dělají svou antibakteriální práci. Ani nejmenší zápach neobstojí proti téhle partě! Obsahuje také čerstvé hrozny a olej z jader meruněk, aby se vaše pokožka cítila v pohodě.
Cena 200 kč

Tabletky na zuby Sparkle
Kdo Lush trochu zná, ničemu se už nediví; ví, že kosmetické výrobky firma rádi vymýšlí v tuhé formě, bez konzervantů a s ekologickými obaly nebo bez nich. To byl i důvod vzniku pasty na zuby v tabletkách. Jsou nejen ekologické, ale i skvěle funkční, byly testovány pod dohledem zubařů. Kolemjdoucí se budou zastavovat, zcela oslněni vaším blyštícím se úsměvem! Prášek z citronové kůry a silice ze sicilských citronů zajistí dokonalý "americký" úsměv, zatímco vás při čištění oblaží chuť vanilky a i po čištění přetrvá hřejivý pocit z černého pepře. Balení obsahuje 40 tabletek.
Cena 125 Kč

Tonizační tabletka Dream Steam
Jedna malá tabletka na harmonizaci pleti i mysli. Odpařte všechny problémy do nenávratna! Silice z australského čajovníku působí antibakteriálně, zatímco růže zabraňuje červenání pleti. Většina pleťových vod je konzervována a obsahuje látky stahující póry. LUSH nabízí mnohem jemnější přístup, díky balení v tabletce nejsou žádné dráždivé ingredience potřeba. Bez konzervantů a bez obalu, je to výhra pro vaši pleť i pro životní prostředí. Tabletku stačí rozpustit ve vodě a pomocí vatičky nebo tamponku si vodou opláchnout obličej. Pokud si vodu nalejete do prázdné lahvičky od spreje, můžete použíévat pro osvěžení pleti během parných letních dnů.
Cena 101 Kč, 7 gr


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.