Share |

Knihu Horror School - Šílený profesor seženete nově na knihcentrum.cz

foto: PR

Vy, kteří usedáte do školních lavic a není až tak důležité, zdali ve škole základní, střední či na vysoké, jestli pravidelně vstáváte každý den nebo co dva týdny z důvodu dálkového studia, vnímáte školu svým, zcela odlišným způsobem. Někoho škola nesmírně baví, druhý, kdyby nemusel … však víte. Sto lidí, sto chutí. To zcela jistě dost dobře znáte. Ale teď si představte, že otevírá svoje dveře škola jako žádná jiná. Pravda, je sice školou základní, ale Horror School je nové a navenek naprosto prestižně působící „vzdělávací zařízení“.
 
Horror School alias Lovecraftova základní škola je naprosto nová, stylová budova pokryta obrovským tajemstvím. V ní si opravdu nikdo nemůže být jistý s ničím … A kdo si myslel, že je učení nuda, tak se mýlí a ať jde sem.
 
Stačí totiž otevřít dveře, vejít dovnitř a všem je zcela jasné, že se zde dějí dost divné věci… hlodavci si tady běhají s poklidem po školních chodbách, učitel biologie je přinejmenším zvláštní, rozhodně se nedá říci, že normální, a knihovna je úplný ráj pro příznivce labyrintů.
 
Přestup na novou školu není nikdy jednoduchý a pro nikoho. Nové prostředí, spolužáci i učitelé. Všechny známé tváře, věci jsou pryč, jistota, kterou jste cítili ze známého prostředí je ta tam. Když vám ale začne docházet, že jde o školu plnou zvláštních věcí a lidí, je čas s tím něco udělat, dát se na úprk … nebo snad ne? Hlavní hrdina Robert Arthur nastupuje do sedmé třídy a nikoho v nové škole nezná. Jen bývalého spolužáka, se kterým zrovna skvělí kamarádi nejsou. Hned první den vyučování se stane něco neskutečného - po chodbě se prohánějí krysy, dost divné nemyslíte? Slovo hygiena tu asi nikomu nic neříká. Pár spolužáků se pak záhadně ztratí, aniž by kdokoli věděl, kam se tak záhadně poděli. A školní knihovna? Ta je přinejmenším bludištěm tajných chodeb. A co teprve skrytá, tajuplná půda.
 
Dokáže Arthur odhalit tajemství školy dřív, než bude pozdě? S pomocí nových, poněkud neobvyklých kamarádů se mu to snad včas podaří … Navíc se již brzy můžete těšit na pokračování Horror School Podivné sestry.
 
Knihu Horror School – Šílený profesor vydalo nakladatelství Fragment a máte možnost ji zakoupit na www.KNIHCENTRUM.cz, v internetovém knihkupectví s širokým sortimentem knih, rychlou expedicí a výhodnými cenami. V nabídce knihkupectví naleznete beletrii pro děti a dospělé, komiksy, učebnice, odbornou literaturu,  encyklopedie, příručky, mapy, audioknihy, e-knihy i doplňkový sortiment. Při nákupu nad 500,- máte dopravu ZDARMA.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.