Share |

Anketa o módě a stylu: Mamalatté

Denisa Písaříková si dala za cíl vyvinout šátky na nošení dětí, které budou příjemně měkké, ale zároveň také pevné a tak vznikla značka Mamalatté. Vy i vaše děťátko se v něm budete cítit pohodlně, o čemž se můžete přesvědčit na Dyzajn marketu Léto ve dnech 26. a 27. května.
 
Vaše definice módy a stylu?
Člověk se musí ve všem, co nosí na sobě, cítit dobře. Nic ho nesmí škrábat škrtit, když se někdo vrtí v tom, co má na sobě, je to špatně. Stejně tak je to s našimi šátky. Naše šátky mají rodičům dobře sloužit a slušet. Je to doplněk a tem má přece ladit.
 
Co máte nejraději na své práci?
Nejvíc si užívám, když se můžu potkávat s maminkami a zprostředkovávat jim ten pocit zázračně síly, když zjistí, že vlastní tělo je pro jejich miminka to nejdůležitější. Baví se sledovat, jak každá žena rozkvete, když může nasávat vůni svého miminka, jak jí oxytocin promění. Někdy se i maminky rozpláče dojetím, že jenom její blízkost může za to, že její miminko usne jako dudek.
 
Jak si dobíjíte baterky?
Se svojí rodinou. Nás syn s námi spinká v jedné velké posteli, zatím ani nemá vlastní postel a když večer usíná, drží mě za ruku, žmoulá moje prsty nebo si na mě lehne, drží srdíčko, co nosím na krku a vytuhne. To je pro mě největší relax. A náš táta leží vedle nás, tohle je náš rituál, kdy všichni vypínáme mozky.
 
Co děláte proti šedi?
Vyrábím šátky, pořádám workshopy, odpovídám maminkám na e-maily, na sociálních sítí. Mám pocit, že to pomáhá všem být víc v klidu, věřit své intuici a nenechat se ovlivnit nějakými nesmyslnými pravidly.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.