Share |

Anketa o módě a stylu: Do Thu Trang, Asijatka.cz

foto archiv Do Thu Trang

Do Thu Trang je autorkou blogu Asijatka.cz a moderátorkou pořadu o česko-vietnamských vztazích na internetové televizi Stream. V roce 2016 získala Do Thu Trang ocenění Novinářská křepelka pro mladé novináře a stala se jednou z nominovaných na cenu Magnesia Litera pro nejlepší blog roku. V letošních nominacích ceny figurovala znovu.
 
Tvá definice módy a stylu?
Je to vybalancování impulzivních chutí a citu pro nadčasovou módu. Mít capsule wardrobe a do toho pár kousků, kvůli kterým se protáčí vašim rodičům panenky.
 
Co máš nejraději na své práci?
Že můžu pracovat na stálých i krátkodobých projektech. Marketing je dynamický obor, mění se, musím hodně přemýšlet nad tím, jak moje práce zapůsobí, jestli splnila zadání.
Baví mě, že se díky blogu, který je ale spíš moje radost, dostanu do kontaktu různými typy lidí. Jednou jsem na přednášce s HR manažery, nebo se studenty z Anglie na procházce po Sapě, jindy zas sedím na vyhlášení Magnesia Litera mezi skvělými spisovateli.
 
Jak si dobíjíš baterky?
Sleduju Instagramy, odjíždím do přírody anebo čtu si. Začala jsem jezdit na koních, to je, panečku, energie.
 
Co tě zaručeně potěší?
Zaručeně mě potěší, když vidím, jak jsou na sebe cizí lidé laskaví. Nebo když se potkám s člověkem, který má stejný smysl pro humor. Pak se na sebe ty vtipy nabalují a nabalují, konverzace je pak děsně příjemná.
 
Tvů tip, co dělat proti šedi?
Nebrat se vážně. To bude vždycky sexy.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.