Share |

Anketa o módě a stylu: Hladová

Tereza má bakaláře z anglistiky-amerikanistiky, učí angičtinu, teď dodělává magistra na FSV UK (obor mediální studia) a už pár let píše blog Hladová. Na blogu najdete hlavně recepty na pečení, takže jestli hledáte super sušenky, dorty nebo koláče, tak klikejte na www.hladova-blog.cz
 
 
Vaše definice módy a stylu?
 
Módní trendy úplně nesleduju, ale oblečení mě musí bavit. Miluju barevné šaty, sukně, srandovní košile, prostě to nesmí být nuda. A kdyby to náhodou nuda trochu byla, tak to zachrání brož nebo náušnice.
 
Co máte nejraději na své práci?
 
Psaní blogu je zatím jen koníček, ale baví mě to moc. Je to sice hodně práce, musím hodně plánovat a zkoušet, ale zároveň je to prostě sranda a relax. Nejradši mám, když doma nikdo není, já si pustím třeba Harryho Pottera na pozadí (haha „třeba“) a naběhnu do kuchyně. Focení je někdy trochu stres, hlavně v zimě kvůli světlu, takže někdy lezu po schůdkách na balkóně a fotím studenou polévku na Ikea krabici, ale zase když se to pak zadaří, tak je to super pocit. Samotné psaní receptů a úvodních textů k receptům mě baví možná úplně ze všeho nejvíc, protože si můžu psát, co chci a jak chci a může to být klidně úplně bláznivý a nikomu to neva.
 
 
Jak si dobíjíte baterky?
 
Chtěla bych říct procházkami v přírodě, ale zas tak často se vlastně do přírody nedostanu, takže bych byla trapná:) Asi tři roky cvičím jógu a to mě vždycky nejvíc vyklidní a nabije. Občas se jdu proběhnout a tím se mi taky pročistí hlava. A pečením a vařením samozřejmě.)
 
Co děláte proti šedi?
 
Hodně se směju, hodně času trávím s kámošema, cestuju a píšu Hladovou.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.