Share |

Vyzkoušeli jsme: Dostupné a stylové sportovní boty Bloch

foto Feel Joy

"Bosé" boty jsou v říši sportovní obuvi poslední roky stále častějším úkazem.
Firmy vyrábějící obuv na cvičení a tanec se předhánějí v tom, kdo důmyslněji vyřeší neřešitelné, tedy zachová do nějaké míry pocit bosé nohy, ale přitom nabídne oporu a ochrání před nežádoucím klouzáním.
Někdo nabízí tenoučké botinky z textilu, případně "oviny", které mají hlavně funkci proti klouzání. Firma Bloch jde cestou odlehčování tenisek, které nemají kompaktní podrážku: Guma je pod patou a špičkou, nikoli středem nohy. Dostali jsme možnost botky zkoušet.
Jak to vypadá: Jako vyštíhlená kecka, která zespodu nemá kus podrážky.
Celočerná barevnost a vyštíhlený tvar nabízejí mimořádnou eleganci a švih, jaké nebývají pravidlem ani u dražších značek.
Co to dělá: Nabízí určitou oporu noze tančící, cvičící, ale zároveň je to lehčí a ohvnější než obvyklé boty.
Boty jsou extrémně lehké a na omak příjemné, takže je možná budete chtít nosit i "jen tak":)
Mají mimořádně hebkou a zároveň bytelnou podšívku.
Kolik to stojí: 1320 korun, podobně jakod alší boty značky Bloch je to tedy dostupná legrace. 
Verdikt: Proč ne. za zpracování je lehce vidět, že nejde o superdrahou obuv, ale nen to šuntoidní běs!:) Plusové body za styl, který podporuje chuť si botky obout a dát se do pohybu.
Černé? Ano, celé. Podrážka nebarví .
 
Tisková zpráva:
 
Obujte“ se do sportu
s  kolekcí obuvi Bloch na tanec či fitness – exklusivně na FEEL JOY!
 
 
Obutá/neobutá, hlásá oblíbená pohádka. A přesně tak se touží cítit tanečnice a sportovkyně. Mít volnost a pohodlí bosé nohy, ale zároveň oporu a ochranu kvalitní botky. S touto zázračnou kombinací nyní můžeme směle opustit svět pohádek. Značka obuvi BLOCH ve své nové kolekci tenisek přesně toto spojení nabízí. Čtyři typy speciálních sportovních bot ocení zejména milovnice tance či fitness a kromě dokonalého pohodlí si na teniskách BLOCH zamilují také jejich šmrncovní vzhled. Taneční obuv této ve světě sportu slavné značky je doplněním sortimentu volnočasové a sportovní módy FEEL JOY! a jsou k dostání na webu www.feel-joy.cz a ve vybraných fitcentrech.
 
 
Pohodlné, „zdravé“ boty značky BLOCH nesou jméno světoznámého obuvníka a velkého milovníka tance Jacoba Blocha. Právě jeho velká láska k tanci a znalost náročnosti tanečních kreací pomohla vytvořit kolekce bot, které vaše nohy při pohybu doslova hýčkají. Vysoký komfort a prvotřídní kvalita spolu s atraktivním vzhledem udělá z hodin tance či fitness povznášející zážitek z pohybu!
Na výběr jsou tyto typy:
OBUV NA ZUMBU CRISS CROSS – taneční bota Criss Cross má rozdělenou podrážku a je vyrobena z kvalitních odlehčených materiálů. Bota je velmi flexibilní a poskytuje dostatečnou oporu klenby. Zaručuje stabilitu a fixaci nohy po celou dobu tance či cvičení. Díky podšívce DRI-LEX se boty nekrčí, jsou prodyšné a odolné proti zápachu a plísním. Odlehčená PU mezipodešev se vzduchovým polštářem skvěle tlumí nárazy. Podrážka nebarví a nezanechávám na parketách šmouhy. K dostání na www.feel-joy.cz za cenu 1.350 Kč.

 
FITNESS OBUV LIGHTENING – tato teniska byla vytvořena speciálně pro tanec
a fitness. Prodyšná síťovina se syntetickou vrstvou dodává dostatečnou podporu chodidlům. Obuv je velmi lehká a noha v ní může dýchat. Vícevrstvý mezipodešev poskytuje odpružení a tlumí nárazy při prudkých pohybech, či doskoku. Vnější podešev působí jako brzda při jakémkoliv pohybu a nabízí stabilitu. Veselá barevnost navíc rozzáří celý outfit. K dostání na www.feel-joy.cz za cenu 1.480 Kč.
TANEČNÍ SNEAKERS WAVE – trendy barvičky, kvalitní provedení a vysoké pohodlí. Tato teniska má rozdělenou podrážku a je vyrobena z kvalitních odlehčených materiálů. Bota je velmi flexibilní a poskytuje dostatečnou oporu klenby. Díky podšívce DRI-LEX se boty nekrčí, jsou prodyšné a odolné proti zápachu a plísním. Odlehčená PU mezipodešev se vzduchovým polštářem skvěle tlumí nárazy. K dostání na www.feel-joy.cz za cenu 1.440 Kč.

 
TANEČNÍ OBUV AMALGAM – velmi lehká taneční obuv z kůže a prodyšné síťoviny. Tenisky jsou lehké jako pírko a díky flexibilnímu střihu nabízejí svobodný pohyb bez omezení. Tato botka je odolná vůči zápachu a noha v ní může i během pohybu dýchat, nepotí se. Díky podšívce DRI-LEX se boty nekrčí, jsou prodyšné a odolné proti zápachu a plísním. Podrážka nebarví a nezanechávám na parketách šmouhy. K dostání na www.feel-joy.cz za cenu 1.320 Kč.

 

 
Staňte se přáteli FEEL JOY! na Facebooku - www.facebook.com/feeljoycz.

 

 

 
***
Značka Feel JOY! vznikla v Evropě v roce 2005, zaměřuje se svým sortimentem na sportovní a volnočasovou módu. V sortimentu značky je například oblečení vhodné na street dance, zumbu, taneční oblečení, fitness oblečení a oblečení na aerobic. Značka Feel JOY! vyrábí kvalitní dámské, pánské a dětské oblečení s důrazem na módní trendy a styl. Díky originálním střihům, příjemným materiálům a veselým barvám jsou kousky Feel JOY! vhodné také na volnočasové aktivity, či procházky do města i do přírody. Více informací, ceny a ukázky jednotlivých kolekcí naleznete na www.feel-joy.cz.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.