Share |

Vyhrajte balík alkoholu pro přípravu koktejlů

foto: mixnito

Léto je za dveřmi a s ním i neodmyslitelně spojené zahradní grilování a letní oslavy. Máme pro vás tip, čím si tento čas s přáteli a rodinou zpestřit - namíchejte si ty nejlepší drinky tak, jako by vám je připravil profík.

Užitečné rady a návody na přípravu najdete na www.mixnito.cz. Základem úspěchu je kvalitní alkohol, který teď můžete vyhrát. Máme pro tři z vás balíček, který obsahuje lahev tříleté Havany, Malibu, Beefeater, Absolut a Olmeca Blanco. Stačí nám napsat na protisedi@protisedi.cz, jaké všechny ingredience patří do Cuba Libre? (nápovědu najdete na www.mixnito.cz) Do předmětu pište SOUTĚŽ MIXNITO, soutěž končí 25. 6. 2012 ve 13:00, vyhrávají autoři prvních tří správných odpovědí, výherci budou kontaktováni emailem.

Zasláním e-mailu potvrzujete následující: Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.