Share |

Hlasování o Grand Bar vrcholí

logo

Publikace Maurerův Výběr GRAND BAR
Jediný nezávislý průvodce nejlepšími a nejzajímavějšími bary ČR. Hlavním posláním je objektivně hodnotit jednotlivé bary a přinášet tak ověřené informace a zaručené typy.

Hlavní myšlenka projektu? Obrana proti nekvalitnímu pití, špatným drinkům a nepříjemné obsluze. Návštěvník většinou nemá moc možností – známkování barů má v sobě nejen možnost kritiky, ale i kultivace. Tato celostátní anketa si klade za cíl, informovat jen o kvalitních a zajímavých podnicích.

Celostátní anketa probíhá na základě názorů, návštěv a známek, které udělují dobrovolně a tajně hodnotitelé z vlastní vůle. Hodnotit může kdokoliv, komu bylo 18 let. Výsledné známky u barů jsou statistickým průměrem všech platných hodnocení. Bary se hodnotí známkami 1 - 5 (jako ve škole) podle kvality a výběru nápojů, obsluhy, interiéru a atmosféry.

Uzávěrka hlasování se blíží, hodnocení končí již 27. června. Stihněte dát známky barům, které navštěvujete. 
 
A něco navíc: Hodnotitel, který oznámkuje minimálně 5 barů z celostátní ankety Maurerův výběr Grand Bar a zašle na email soutez@grandbar.cz fotografii z interiéru každého hodnoceného baru, z které je možné hodnocený podnik identifikovat, bude zařazen do soutěže o nejlepší fotografii atmosféry. Ze zaslaných fotografií bude porotou vybrána jedna, která bude nejlépe splňovat výše zmíněné podmínky. Vítěz získá 5 000 Kč na mejdan do podniku podle vlastního výběru z publikace Grand Bar! Kdo nezíská první cenu, nemusí být smutný! Vítěz 2. místa získá 5 lahví Amundsen vodky! Pravidla soutěže na www.grandbar.cz/soutez

Hlasovat můžete tady: www.grandbar.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.