Share |

V kině Aero proběhne animovaně-hudební show "Do Prahy"

foto: pořadatel akce

Animovaně-hudební show „Do Prahy“ představí 9. 4. 2014 v pražském kině Aero kreativní úsilí studentů Fakulty umění a designu Západočeské univerzity v Plzni v čele s autorkou projektu Ariadnou Nikiforovou.
 
Jedním z cílů projektu je ukázat animaci jako prostředí pro konání performativních druhů umění, předvést její schopnosti - být zároveň dekorací, oblečením a dokonce i partnerem artisty. Je to jedna z možnostísebeprezentace a seberealizace mladých umělců skrze propojování nových (i starých) audiovizuálních médií.
 
Během představení budete moci na jevišti zhlédnout různé techniky animace (od kreslené, přes stop-motion, 3D, mapping, světlem, až po pískovou) ve spojení s moderním tancem, akrobatickými a žonglérskými prvky, hudbou a zpěvem.
 
Animace oživí neživé předměty a vstoupí do našeho světa skrze širokou škálu výrazových prostředků. Na celém projektu spolupracuje s velkým zapálením a entuziasmem pestrá paleta okolo čtyřiceti umělců.
 
O přestávce budou moci návštěvníci nahlédnout do zákulisí příprav show „Do Prahy“ na výstavě fotografií v kavárně kina Aero a zakoupit tvůrčí práce studentů Fakulty umění a designu v Plzni.
 
Vstupenky je možné zakoupit na pokladně kina Aero (Biskupcova 1733/31, 130 00 Praha)nebo na Fakultě umění a designu v Plzni (Univerzitní 28, 306 14, Plzeň, Kateřina Parisis DiS, LS-336).
 
Rezervace na info@kycn.cznebo na www.facebook.com/showdoprahy.
 
Cena lístků je 100, - Kč pro Plzeň a 150, - Kč pro Prahu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.