Share |

Tip na bar: Bohužel

Hele, prázdnej bar, koukejte ho naplnit!
Hra, jejíž jméno nevíme... pozná ji někdo? / foto Deaf Blind Not

"Bohužel" je fajn jméno pro bar.
Dostali jsme od známých tip, že je to nový příjemný podnik na Žižkově, tak jsme ho v pozdní úterní večer zašli prozkoumat. Tohle jsme se dověděli:
Bar se otevřel na konci června. Najdete tady klasikcé barové propriety a jendu specialitu: Hru původme z Dánska, oblíbenou v holandských coffee shopech. Spočívá v tom, že metáte kulaté hrací kameny do chlívečků označených body. Pravidla vám vysvětlí obsluha asi tak za třicet vteřin. Je to hra velmi jednoduchá a velmi záseková a velmi návyková - tušíme, že se sem za touhle dřevěnou věcí nejednou vrátíme.
Pokud nemáte hraovu náladu, nebo už u té věci někdo sedí a flipper vás neláká, jsou tu samozřejmě panáky - šéf si zakládá na dobrých cenách rumů (Zacapa 23 let za 90, Malteco 10 let za 69), několik druhů točeného piva a nealko.
Ve čtvrtek se tu scházejí tatéři. Přijít můžete tudíž třeba tenhle čtvrtek 19.7., potkáte tu lidi z One Love Tattoo a z Triba. "Přijdou Punky a Zdenda," uvažuje nahlas šéf. 
Bar najdete v Břivojově ulici, poblíž City Surfer / Headquarters / Bukowski's a dalších oblíbených míst, nejbližší spojení je tramvajová zastávka Lipanská a metro Jiřího z Poděbrad.
Bohužel

Bořivojova 491/61, Praha 3

Otevřeno denně 16:00 - 01:00

tel. 777 835 905

facebook: www.facebook.com/pages/Bohužel-Bar/116674691802559


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.