Share |

Sunshine mají dva vánoční koncerty. 18.12. Brno, 19.12. Praha

Už se stalo několikaletou tradicí, že SUNSHINE dělají tak trochu předvánoční večírek pro svoje kamarády, nejvěrnější fans bez rozdílu věku a pohlaví i náhodnou veřejnost.
Letos se konají dva, v Praze i v Brně (místo brněnského koncertu bylo už odtajněno: Mersey, Minská ulice. Večer před pražskou akcí už je jasno i o místě konání koncertu v metropoli - v Praze zahraje kapela ve vršovickém Café v lese). Kromě koncertu se fans dočkají i DVD s dokmentem Back to the Roots a dalších novinek.
Kapela k akcím uvádí:
Kdo si pamatuje první mejdan v Chapeau Rouge, když vypadl proud na dlouhatánskou hodinu, kterej byl ve výsledku zábavnej a dnes už legendární? Dárky, Dajána se španělkou, singalong, videa, kterejch je pár na YouTube a dodnes nám nahánějí husí kůži?! Některý věci se nedají opakovat a jsou navíc nepřenositelný, ale TA idea je tu pořád.
Letos bude další (premiérovej) malej klub v Praze a nově i malej klub v Brně. Navíc pro Vás budeme mít oficiální dárek v podobě DVD verze dokumentu Back to the Roots a jeden neoficiální, striktně limitovanej. A samozřejmě mejdan, na kterej se nezapomíná, ne kvůli tomu, že na něm budeme hrát my, ale proto, že na něm budete právě VY.

Omezená kapacita v Brně 250 max a v Praze jen 150 max! 
DB stránka kapely s eventy a dalším infem ZDE.
http://c2a.cz/prahas
http://c2a.cz/brnos


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.