Share |

Srdce největší designové výstavy v Londýně rozzáří svítidlo od Preciosy

foto: pořadatel akce

Světelný objekt InSpiral promění po dobu konání výstavy 100% Design London centrální prostor výstavní haly na místo plné kreativních nápadů a inspirace. Jedinečné dílo od společnosti Preciosa navodí nejen tvůrčí atmosféru, ale zaujme také svojí nezkrotnou dynamikou.

Návštěvníci letošního ročníku nejdůležitější události ve světě designuse mohou těšit na nezapomenutelnou podívanou. Po průchodu vstupním tunelem se dostanou do prostoru centrálního baru osvětleného objektem od Jaroslava Bejvla ml., šéfdesignera společnosti Preciosa - Lustry. InSpiral, který se mimo jiné objevil mezi stovkou designových počinů vybraných magazínem CID (Commercial Interior Design) v roce 2012, zaujme svou jedinečností každého příchozího. Tento světelný objekt se skládá z křišťálových prizem, které lze díky použití RGB LED pásků opticky rozpohybovat a vyvolat tak dojem energického tance.

„Věřím, že již samotný pohled na InSpiral bude v lidech probouzet inspiraci, kterou na výstavu přišli hledat,“vysvětluje Jaroslav Bejvl ml.

Event 100 % Design London je nejrozsáhlejší a nejstarší výstavou současného designu, která letos proběhne od 18. do 21. září 2013. Loni výstavu navštívilo 25 096 návštěvníků. Na veletrhu budou zastoupeny sekce jako Interiéry, Kanceláře, Kuchyně a koupelny, Eko design & Stavba a další. StánekPreciosy naleznou návštěvníci na výstavěpod číslem L 130. Vedle dech beroucích světelných řešení, různých velikostí, barev a tvarů, zde všechny příchozí zajisté okouzlí i pohled na detaily jednotlivých objektů, např. kuličky s unikátní vnitřní strukturou u svítidla „Aphros“ nebo křišťálové prizmy nesoucí název „Diadem“.

_ _ _
 
Preciosa-Lustry je inovátorská a progresivní společnost dodávající kompletní řešení v oblasti designového osvětlení. Její světelné objekty zdobí luxusní interiéry po celém světě, např. Ritz Carlton v Hong Kongu, luxusní kasino a hotel Pallazo v Las Vegas, módní hotel Shangri-La v Paříži nebo Westin Xiamen v Číně. Preciosa svým klientům nabízí komplexní servis od dodání designu na míru přes výrobu a instalaci až po následnou údržbu. Hodnoty firmy spočívají v řemeslné dovednosti, zručnosti a dlouholeté praxi sklářských mistrů předávané z generace na generaci. Současně Preciosa využívá také nejmodernějších technologií, jakými jsou např. optická vlákna, LED, tištěné spoje či nanotechnologie. V současné době firma zaměstnává přes 600 osob.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.