Share |

Fotogalerie: Volcom uvádí podzimní kolekci obuvi pro rok 2013

Volcom, která nabízí skateboardingovou a snowboardingovou módu, fashion doplňky a spodní prádlo, tvoří i kolekce pro surfing a zaměřuje se na streetové oblečení, premiérově uvede na trh po dvaadvaceti letech svou vůbec první kolekci bot s uzavřenou špičkou. A to se stane už o tomhle podzimu 2013. A tyhle super stylový a designově velice zajímavý botičky, ale i podzimní kolekci Volcom, koupíte jednak na webovém shopu http://www.mysticskateshop.cz/ nebo v kamenném obchůdku Mystic Skates ve Štěpánský 73 v Praze.
 
Volcom se zaměřila na výrobu obuvi v roce 2011, kdy prošla akvizicí a stala se součástí obchodní společnosti PPR. Svou kolekcí obuvi chce nejen posílit vlastní kultovní značku, ale taky rozšířit nabídku produktů a zaměřit se na nové trhy po celém světě. Nová kolekce obuvi Volcom pro muže i ženy nabízí, stejně tak jako jejich oblečení, svůj vlastní jedinečný styl, kvalitu a pohodlí. Volcom podzimní kolekce obuvi 2013 se může pochlubit řadou barevných odstínů z nejrůznějších materiálů - od nepromokavé kůže po klasické plátno. V pánské kolekci si můžete vybrat z tenisek a kotníčkových bot, které přinášejí maximální komfort při nošení. Tenisky se objevují i v dámské kolekci, kterou doplňují ještě šmrncovní kožené kotníčkové botky a polobotky. Volcom podzimní kolekci obuvi 2013 si můžete prohlédnout v galerii výše a taky na http://footwear.volcom.com/

Mystic Skates připravil velký výprodej oblečení (celý článek zde). Od čtvrtka 29.8. až do 7.9. od 11 do 19 hodin zajděte do Mystic Skateparku na Ostrov Štvanice (Praha 7). Více informací o výprodeji na https://www.facebook.com/events/513840738700918/.
 
Další akcí, na kterou se můžete těšit a kterou pro všechny milovníky "skatemódy" Mystic Skates a Volcom Stone připravili, je Wild In The Parks v Mystic Skate Parku Praha, na Ostrově Štvanice tuhle sobotu 31. srpna 2013. Více o akci na https://www.facebook.com/events/564056476976049/.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.