Share |

Druhý díl Open Space Marketu představí originální módu v centru Brna

foto: pořadatel akce

Od pátku 6. září do neděle 8. září se v krásných prostorách Místodržitelského paláce v centru Brna bude podruhé opakovat výběrový trh české nezávislé módy a designu Open Space Market. Open Space Market je součástí projektu Moravské galerie v Brně s názvem Otevřeno!  a zároveň i projektu Nové trhy, který zastřešuje moderní trhy s originálními výrobky. Ve výstavních místnostech a chodbách budou svou práci prezentovat návrháři a designéři, zatímco na přilehlém nádvoří bude probíhat doprovodný kulturní program, workshopy a módní přehlídky. Návštěvníci se mohou přijít podívat zcela zdarma, akce je bezbariérová a vhodná i pro děti. Událost pořádá brněnská módní značka Lovemusic ve spolupráci s Moravskou galerií v Brně.
 
Mezi vystavujícími návrháři zaujme například značka La Mode de Boheme, která vyrábí opulentní, exoticky působící náhrdelníky z kůže a peří, slovenské retro dětské oblečení pro děti Mile nebo vintage kabelky a šperky Limi. Po delší době se do Brna vrací Merrygorando Concept Store, který nabízí širokou škálu svěžích produktů od autorského eko-friendly nábytku, přes originální autorská svítidla až k oblečení, módním doplňkům a hračkám. Poprvé se v Brně představí tvůrčí tiskařství …little illustrations, jehož pohlednice, alba či notesy jsou inspirované starými fotografiemi, dojemnými okamžiky lidského života a módou. Nakladatelství Meander nabídne krásné a oceňované knihy ze své produkce, určené zejména pro děti a mládež.
 
Pořádající značka Lovemusic představí během páteční módní přehlídky dámskou kolekci Dreamy Chase pro období jaro/léto 2014, která vznikla ve spolupráci s návrhářkou Janou Krčmovou a grafickou designérkou Bertou Zachrlovou. Čisté střihy halenek, sukní a šatů doplňují dramatické potisky divé zvěře. Barevnost vychází z přírodních barev, se kterými kontrastuje korálově červená a mentolová barva. Kolekce byla dosud představena pouze na přehlídkách veletrhu STYL a KABO a široké veřejnosti tak bude prezentována zcela poprvé.
 
Plakát k Open Space Marketu navrhla výtvarnice MgA. Vendula Chalánková, která vycházela z jednotného vizuálu projektu Otevřeno! a zároveň hravě použila různé galanterní potřeby pro zpracování fontu.

Adresa: Moravské náměstí 1/1, Brno
Prodejní doba: 
Pá: 14:00 - 22:00
So: 10:00 - 22:00
Ne: 10:00 - 17:00
 
www.facebook.com/events/259381814204817/?fref=ts
www.novetrhy.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.