Share |

Obrazem: Prázdninový Dyzajn Márket

foto: Barbora Částová

Prázdninový Dyzajn Márket plný vyšperkovaných oblečků a doplňků zlákal návštěvníky více než koupaliště.

 

V rámci festivalu Fiesta na Nové scéně ND proběhl první srpnovou sobotu letní Dyzajn Márket. Svou rozmanitostí přilákal dospělé i děti, kluky i holky i přes bambilión stupňů ve stínu. Oficiální program módních trhů trval celý půlden, a to od desíti ranních do desíti večerních.

 

Během okukování, ošmatlávání a nakupování stylových kousků z dílen autorů, které můžete znát i z fleru, hráli k tanci a poslechu Dj Martin Mikuláš a pražské kapely Calm Season a Sunflower Caravan. K doprovodnému programu marketu už samo sebou patří i módní přehlídky na velice módním mole potaženém běloskvoucím ubrusem. Během dvou přehlídek se na dráze vystřídaly rozverné modelky ženských tvarů od značek From Kaya With Love, Be Yours, Vosina For You, předvádějící úžasné šatičky (úžasné jsou tedy náležitě i jejich ceny) a barevně- vtipné punčochy předvádějící dlouhonohé modelíny od značky Pipipunk.

 

Jinak celkové složení prodávajících bylo téměř klasické jako na ostatních Dyzajn Márketech a obdobných Code:Mode. Každá slečna si přišla na své. Od náušnic přes zrcátka a kabelky až po obnošené botky. Pro pány byl výběr slabší, tak alespoň díky zato stylové občerstvení a bazénové osvěžení například od Kuzmarktu a Divokých matek, které se tentokrát více věnovaly kávě a dětem než úchvatným nadýchaným volánům.

 

text: Barbora Částová

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.