Share |

Boty Melissa mají mladší ségru. Jmenuje se Mel.

foto Bella Brutta

Boty Melissa mají mladší ségru. Jmenuje se Mel.
 
Plastové botky brazilské značky Melissa se na českém trhu těší velké oblibě módních fanynek. Zejména pro ty mladší z nich přivezla Bella Brutta dostupnější alternativu, značku MEL.
„MEL bývá označována jako mladší sestřička MELISSY,“ říkají Emilija Toševska a Veronika Němečková z Bella Brutta. „Její modely jsou velmi dívčí, vyrábí se hlavně v jasných barvách a s různými ozdobami, a proto očekáváme, že si své zákaznice najdou hlavně mezi mladšími slečnami.“ Ty určitě osloví i velmi příznivá cena, která se u letních modelů pohybuje od šesti set do patnácti set korun.
Stejně jako MELISSY, jsou boty značky MEL vyrobené z recyklovatelného plastu a krásně voní. V jarní kolekci se objevují barevné sandálky na podpatku nebo rovné podrážce zdobené průhlednými motýli, srdíčky a stužkami, které z boty dělají jemný dívčí doplněk. Najdete tu ale i obíbené flip-flopy nebo perforované balerínky.
Zatímco značka Melissa spolupracuje při vytváření svých kolekcí také se světovými návrháři, pod hlavičkou MEL vzniká každou sezonu jedna ucelená kolekce - představujeme vám Mel pro letošní jaro a léto.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.