Share |

Roxy promotion presents: Free Mondays live The Immigrants

The Immigrants
foto: pořadatel akce

Roxy promotion presents
FREE MONDAYS live THE IMMIGRANTS (UK)
Live: The Immigrants (UK)
Support: Deaths (dříve Girls on Drugs)
DJs: Revis, Wilda, Tokátko
VJ:TXS
Termín: 8. 4.
Start: 22:00
Vstup ZDARMA!

Druhé dubnové Free Mondays lákají v pondělí 8. 4. do ROXY na indie britského střihu v podání z Londýna operující mezinárodní partičky The Immigrants a zasněný synth-pop domácích Deaths, dříve známých jako Girls On Drugs. Na své si ale přijdou i milovníci house a tech house, jimž bude patřit afterparty v režii tria domácích DJs Revis, Wilda a Tokátko.

Kapelu Immigrants založil Pedro Leite v Rio de Janeiro v roce 2010. Po přesídlení do Londýna obměnil a rozšířil sestavu o další přistěhovalce z Berlína, Milána a Tábora a název ponechal, protože začal dávat smysl víc než kdy dříve.

Během loňského roku pak kapela, v jejíž tvorbě se mísí hudebně kulturní zázemí jednotlivých členů s vlivy londýnské indie scény, absolvovala nesčetně koncertů v Londýně, vyjela na krátké tour po Německu a ČR a vydala dva singly, které byly k vidění mimo jiné na webu NME a české MTV.

Nyní se The Immigrants v rámci krátkého evropského mini turné vrací do ČR, aby představili nové věci z právě vznikajícího EP. Na pražské zastávce, která se uskuteční již dnes v klubu ROXY jim u toho budou "asistovat" domácí Deaths, dříve známí jako Girls On Drugs, jejichž zasněný synth-pop je důkazem, že i u nás se rodí kapely schopné reflektovat aktuální dění na světové scéně a při tom si zachovat originalitu. Pokud se tedy zajímáte o neokoukaná a talentovaná nová jména, neměli byste dnes večer v ROXY chybět.
VIDEO
The Immigrants - Go: http://www.youtube.com/watch?v=x7Np3j8G2DQ
The Immigrants - Tourniquet: http://www.youtube.com/watch?v=6T0iThPG5Ks
Deaths - Karaoke Blues: http://vimeo.com/62573655

WEB
The Immigrants: http://www.facebook.com/immigrantsband
Deaths (Girls on Drugs): http://www.facebook.com/wethedeaths
FB Event: http://www.facebook.com/events/154022098087324/
ROXY: http://roxy.cz/

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.