Share |

Asijské ňamky snadno a rychle

obal

Kdo chce umět vařit jako v restauraci SaSaZu, má šanci s nejnovější kuchařkou „Osm chutí Asie“ (vydává Smart Press).
Její autor Shahaf Shabtay v ní ale ve skutečností nabízí chutí aspoň desetkrát tolik, a spíš než o klasickou kuchařku se jedná o velmi barvitý vhled do zákulisí asijských specialit, ingrediencí a stolování vůbec. Kniha plná fotek poradí kde nakupovat, jak připravit nejdůležitější typy omáček a dochucovadel a především – ke každému jídlu přidává Shahab Shabtay zajímavé historky a drobné fígle.
Kdo se tedy nebojí chilli papriček, kokosu v omáčkách nebo citrónové trávy a chce si otevřít SaSaZu ve vlastní kuchyni, měl by se tu inspirovat!
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.