Share |

Apetit vydává rybí kuchařku. Jaká je?

RYBY A PLODY MOŘE

Jako sedmá v pořadí vychází v Edici Apetit  kuchařka Ryby a plody moře. Nabízí široký repertoár receptů od polévek přes pečení, smažení a grilování až po různé delikatesy. Recepty se týkají jak ryb našich rybníků a řek, tak ryb a plodů moře . Méně zkušení kuchtíci najdou v kapitole Servis důležité rady, jako je např. filetování ryb, ostřílení matadoři vaření zase uvítají řadu neobvyklých úprav pod exoticky znějícími názvy, např. Chňapal s olivovou salsou verde, Makrela v čermúle a mnoho dalších.

Většina receptů je doprovázena barevnými fotografiemi hotových pokrmů. Jejich prohlížení bezpochyby vyvolá ve všech milovnících rybích pokrmů pavlovovský reflex a touhu co nejdříve si nějakou rybku ke konzumaci pořídit a vybraný pokrm vyzkoušet.

P.S. Ta čermúla se opravdu píše s ú.
text: Vladimíra Kománková

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.