Share |

The Prostitutes zahrají akusticky v Roxy

repro k akci

Dorazte na třetí díl nového koncertního projektu Roxy Late Night Acoustic Chill Out Showcase. Jeho hosty tentokrát budou 13. března v Chill Outu ROXY indie-punkoví The Prostitutes, kteří v akustickém setu představí krom dobře známých věcí také zbrusu nové písně ze své třetí řadovky, jíž kapela nahrávala na sklonku února s producentem Martinem "Youth" Gloverem (mj. Killing Joke, The Verve či The Orb).

Předkapelou The Prostitutes bude akustické duo Kieslowski, které tvoří baskytarista a zpěvák kapely Bez peří a bývalý člen Houpacích koní dkp a zpěvačka Marie Kieslowski. Pro jejich tvorbu, kterou aktuálně zachytili na digitálním EP Tanečnice, je charakteristický poklidný akustický pop.

Vstupenky na ROXY Late Night Acoustic Chill Out Show Case s The Prostitutes a Kieslowski seženete v předprodeji sítí Ticketpro, Ticketportal a Ticketsream za 180 czk, na místě pak zaplatíte 250 czk. Klub bude otevřen od 20:00. Kapacita je omezená.

Další díly ROXY Late Night Acoustic Chill Out Showcase proběhnou 3. dubna s Jamesem Harriesem (UK) & support (vstupenky již v prodeji v sítích Ticketpro, Ticketportal a Tickestream za 100 czk + poplatky) a 15. května s Republic Of Two & support.

The Prostitutes – Leave It Like It Is: http://www.youtube.com/watch?v=YRazNXFbcBY

Kieslowski - Dva pokoje Live:
http://www.youtube.com/watch?v=fZBEh4ooXKM

The Prostitutes: http://blog.theprostitutes.org/

Kieslowski: http://www.kieslowski.cz/

www.roxy.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.