Share |

Představujeme Chameleon - nový obchod s nezávislou módou ve Valašském Meziříčí

foto: Chameleon

Narazili jsme na obchůdek Chameleon, který se právě otevřel a o jeho vzniku, myšlence, sortimentu a vizi do budoucna nám řekli majitelé toto:
Jak vznikl Chameleon? Spousta našich kamarádů nám říkala, že nakoupili super oblečky v Praze a v Brně, celkově ve větších městech, ve Valašském Meziříčí se ale takové věci sehnat nedaly, což ná, bylo líto, a to byl pro nás jakýsi první impuls k tomu, abychom založili Chameleona. A vzhledem k tomu, že mně i mému partnerovi je móda blízká a máme rádi pěkné, neotřelé, originální a provokující věci, tak jsme si řekli, že bychom mohli ValMez těmito věcmi obohatit - a tak se zrodil Chameleon.

Když už jsme si tedy jednou řekli, že bychom chtěli takovýto obchůdek, začali jsme hledat prostory a měli jsme velké štěstí, protože se jeden uvolnil zrovna na náměstí, čehož jsme hned využili. A když už jsme měli i prostory, začali jsme hledat na internetu dodavatele - zejména jsme chtěli oslovit mladé umělce, kteří si prodávají své zboží na internetovém portálu Fler.cz, jelikož bychom i do budoucna chtěli být jakousi otevřenou platformou pro mladé a nadané umělce, kteří třeba ještě neví jak a kde začít, budeme moc rádi, když si do Chameleonu donesou své výrobky, moc rádi bychom jim pomohli s prodejem a se zviditelněním se, protože nechceme být obchod, který upřednostňuje velké a známe značky, ba právě naopak, chceme podporovat neznámé a nekomzumní značky/jedince.

Do začátku nám moc pomohla designová značka Lovemusic, se kterou jsme navázali velice úzký a přátelský vztah. Pomohli nám jak s celkovou koncepcí Chameleonu, tak nám dodali i spoustu jejich úžasného zboží, za což jim moc děkujeme. Krátce po otevření obchůdku jsme navázali spolupráci i se značkami Scura a Funky Design a mladými umělkyněmi Cvok a Hlavuška.

Do budoucna bychom ještě určitě chtěli navázat spolupráci s dalšími šikovnými jedinci z Fleru, značkami a v neposlední řadě i s lidmi, kteří si sami něco vyrábí doma, ale neví, jak a kde si své výrobky prodat.

Co se týče sortimentu, tak zatím můžeme nabídnou pánské a dámské trika a mikiny, dámské šaty a hromadu náušnic, kabelek, náhrdelníků, nárámků, pásků. Nechceme ale, aby nás lidi brali jako nějakou další šeď ve ValMezu,chtěli bychom docíli toho, aby si zde lidé koupili něco pro radost a ne proto, aby měli v čem chodit. Budeme moc rádi, když od nás lidé budou odcházet s úsměvem na rtech a dobrou náladou.

Stavte se v kamenném obchůdku na Náměstí 11/9, Valašské Meziříčí, na faceboových tránkách www.facebook.com/ChameleonVM nebo na našich webových stránkách www.chameleonvm.cz
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.