Share |

Představujeme Zuzanu Pšeničnou a její značku Cvok!

foto Zuzana Pšeničná

Zuzana Pšeničná vyrábí šperky a doplňky ze všeho, co jí přijde pod ruku. Jak s tím začala? Řekla nám toto:
 
Vyrábět jsem začala už na střední škole (střední výtvarné v Písku), chtěla jsem se lišit od ostatních a od malička miluju barvy...  Proto jsem si jednou řekla, že přilepím na pastelku háček a dám si jí do ucha - a bylo... Taky jsem si barvila oblečení, našívala kytky všude kde jsem mohla a prostě zkoušela co všechno se dá udělat jinak než mají všichni...

Na VOŠ mě má spolužačka přivedla na Fler.cz a já si řekla, že tedy zkusím vyrábět a ještě to prodávat (nějaká koruna se mi jakožto pařící studentce hodila).. A tak jsem začala... Pořídila jsem si vrtačku, pilu a všechny pomůcky, co k výrobě potřebuju a začla jsem... Mé první úspěchy se dostavily zanedlouho, což mě překvapilo, nadchlo a rozjela jsem to ve velkém.

Dalším výrobkem byly šperky ze zátek od piva - tento nápad přišel, když jsem brigádničila po hospodách u nás na jihu a mě bylo líto vždycky tak pěkné zátky vyhodit... Zkusila jsem tedy pryskyřici.. Také jsem si pořídila šicí stroj a když je čas, zkouším něco "spíchnout" Má první velká akce byla před dvěma lety Code mode, kde jsem byla s pár výrobky, které se v neděli doprodaly a já si sedla a vyráběla dál jako o život..

Miluju prodejní akce, ta atmosféra je neuvěřitelná a hlavně, miluju nákupy a sama si vždycky přivezu spoustu naušnic (vyjít bez nich je pro mne jako vyjít nahá). Od října 2011 jsem začala pracovat v reklamní agentuře jako grafička a tudíž díky práci je času na výrobu málo... Ale od poloviny února chystám spoustu novinek ( ocelové šperky trochu jinak - ale to se nechte překvapit).

Zuzana Pšeničná
www.fler.cz/cvok
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.