Share |

Anketa o módě a stylu: designérka šperků a bytových dekorací Tereza Kovárníková

fotoTereza Kovárníková

Na naše otázky dnes odpovídá Tereza Kovárníková tvořící pod značkou Madame Coquette.  Značka Madame Coquette vznikla před třemi lety, nejdřív jenom jako módní blog pro známé. Ve své dnešní podobě byla spuštěna 1.1.2012 jakožto značka originálních šperků a interiérových doplňků. Všechno dělá Tereza sama, každý kus je tedy 100% originál.
 
Tvá definice módy a stylu?

Móda (a styl) je naprosto individuální záležitost, která je součástí každé osobnosti. Spoustu lidí ti řekne, že je móda povrchní, ale přitom je to úplně první faktor, který vypovídá o tom, jací jsme. A navíc je móda neuvěřitelná zábava.

Co máš nejraději na své práci?

Na svojí práci mám nejradši tu variabilitu. Že můžu udělat, cokoli mě napadne. Že se ráno vzbudim s nějakým nápadem, vstanu, a jdu ho zrealizovat.

Jak si dobíjíš baterky?

Pustim si doma nahlas hudbu a tancuju na gauči. Nebo si pustim nějaký vtipný video a hrozně nahlas se směju.
Co tě zaručeně potěší?

Když najdu něco, co někdo už vyhodil, a ono je to přitom úplně super. Protože miluju starý věci a vždycky jim vdechnu druhej život. A taky drbání na zádech.

Tvůj tip, co dělat proti šedi?

Nepřemýšlet tolik nad vším a nebrat věci tak vážně. Když budeme život brát jako zábavu a neohlížet se za tím, co si o nás kdo myslí, tak budeme zaručeně proti šedi :)


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.