Share |

Anketa o módě a stylu: Barbara Vujovič

V anketě dne odpovídá make-up umělkyně Barbara Vujovič.

Tvá definice módy a stylu?

Móda je něco, co nás neustále obklopuje, vkrádá se do všech koutů našeho bytí na téhle planetě. V některých případech v přehršlích, v jiných zase velmi jemně a nenápadně, ve spojitosti s přírodou. Většina z nás si módu tolik nevybírá, nemáme ty možnosti a nebo nám schází určitá dávka fantazie, či představivosti, abychom měli módu podle svého stylu. 

Řekla bych, že styl má každý z nás, může být špatný, nebo dobrý, vkusný, či nevkusný, ale je. Záleží pak na nás, jak s ním naložíme. Styl je v nás, souvisí s tím, jací jsme, jak přemýšlíme, co nám je nebo není příjemné. Styl může být i dobré chování, způsob, jakým přistupujeme k ostatním lidem, k rodině a přátelům. Mým hlubokým přáním je, aby se styl v naší Módní Šedi zlepšil.

Co máš nejraději na své práci?

Každý člověk je velký originál, má svou osobnost, svůj život, starosti i radosti. Můj úkol je snažit se vžít do každého zvlášť, pochopit co potřebuje a po čem touží. V tomto případě má největší radost je, dokáži-li mu to dát. Lehkým, nenásilným stylem vložit do vás barvy, krásné obrysy, jež vás potěší, dodají vám lehkost a sebevědomí. Znamená to pro mě zadostiučinění, přinášející potěšení z mé práce.

Jak si dobíjíš baterky?

Láskou k svým bližním, cvičením a relaxací.

Co tě zaručeně potěší?

Radost moje, i druhého člověka.

Tvůj tip co dělat proti šedi?

V tomto případě budu hovořit za sebe, jelikož pokládám za velmi složité hovořit za druhé. I já se mnohokrát musím zamyslet a snažit se udělat něco proti módní šedi. Řekla bych, že mě nejvíc ovlivňují mé pocity, život ve městě a stres, který mě denně obklopuje. Tudíž i ve chvílích, kdy naopak toužím se obklopit u nás Módní Šedí, bojuji se sebou samou, aby to tak nebylo. Představuji si krásné věci, které mě obklopují, poslechnu si hudbu probouzející mou fantazii, snažím se podívat se na věci kolem sebe v lepších, veselejších barvách. Všímám si současného moderního umění a designu. To všechno mě vrací k uvědomění si, že lidé žijící smysluplnými a barevnými dojmy mají mnohem veselejší a šťastnější život. :-)


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.