Share |

Obchod Lovemusic najdete i v Praze

foto Lovemusic

Od května 2011 je na Lidické 35 otevřena pražská pobočka obchůdku Lovemusic. S příchodem značky LoveMusic může každý ukázat svůj postoj k fenoménům současné doby. Kupříkladu - u které části těla má facebook, jaký má názor na MHD, jestli je fanda do televize a co si myslí o vysávání českým bankovním systémem.

Ale neřešíme jen dospělácká témata, rádi umožňujeme lidem projevitsvou originalitu i pomocí absolutních prkotin, které udělají radost snad každému - je libo prstýnek s kočičkou, nebo snad placka se zdeformovaným zvířátkem? V LM je možné vše! Pokud by vám to bylo málo,můžete si od nás dotáhnout stojan na věci ve tvaru ufona alias otvíráku (ano, tyhle dvě věci lze udělat tak, aby vypadaly podobně). Speciálně pro slečny a paní stále vylepšujeme nabídku náušnic, které u nás pořídíte v akci 2+1 zdarma.

Jsme prostě podnik, který chce vyčuhovat z davu, proto vyrábíme designové věci všeho druhu (bižuterie, deníčky, tašky, oblečení..) a nepřestáváme vymýšlet novinky. Snažíme se zkrátka být otevření všemu a všem (tomu napovídá i umělecký interiér našeho pražského obchodu,který vyzdobil Jindřich Janíček) a nechávat se inspirovat hlavně našimi zákazníky, kterých doufáme bude čím dál tím víc, protože originálních lidí není nikdy dost.

Prodávaný sortiment a značky: LoveMusic trička, mikiny, tašky,náušnice, náhrdelníky, brože, odznaky, diáře, hodiny, němý sluhové,
piercing, tunely...

*LOVEMUSIC*
shop: Lidická 35, 150 00 Praha
shop: Pekařská 17, 602 00 Brno

online shop: http://www.lovemusic.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.